Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Het Fort heeft gewonnen

29 januari 2007 print
Vrijdag 26 januari heeft wethouder Jeroen Verheijen de gelukkige winnaar van de foto van het Fort aan de Drecht uit de stapel getrokken.

Deze foto had de meerderheid van stemmen. Op de tweede plaats stond de oever van het water aan de Van Genthlaan en een doorkijkje in het park De Biezenwaard.

De winnaar is mevrouw Borchert uit de Thamerlaan. Deze week krijgt zij de foto overhandigd. Zij koos voor deze foto vanwege de kleuren, het Fort en het licht van de kassen.

Natuurkaart Uithoorn

De prijsvraag was een onderdeel van de tentoonstelling Natuur in beeld, over de natuurkaart van Uithoorn. Deze tentoonstelling heeft in december in het gemeentehuis gestaan en tot afgelopen donderdag in de openbare bibliotheek. In totaal hebben 65 personen met een kaartje aangegeven welke foto zij het mooiste vonden. Zij hebben ook vermeld waarom die foto hen het meest aantrok. De foto van het Fort kreeg vooral opmerkingen over de prachtige kleuren, maar ook de rust en sfeer die de foto uitstraalt. Voor veel inschrijvers is het een plek met mooie herinneringen.

Brochure Natuurkaart

Van de Natuurkaart Uithoorn is een brochure beschikbaar waarin de belangrijkste punten van de Natuurkaart staan vermeld. Deze brochure ligt in het gemeentehuis en de bibliotheek. De brochure is ook aan te vragen tel. 513 111 of via het speciale aanvraagformulier (zie rechter balk).
^
De gelukkige winnaar is...

* Bestelformulier folders en brochures


* brochure Natuurkaart (4Mb)