Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ViewSonic's nieuwe partnerprogramma helpt
resellers hun omzet te verhogen Voordelen op het gebied van marketing, verkoop en service

Amsterdam, 26 januari 2007 ­ ViewSonic, fabrikant van LCD monitoren, televisies en projectoren, start een uitgebreid partnerprogramma dat ViewSonic-resellers voordelen biedt op het gebied van marketing, verkoop en service. Met het `GO'-partnerprogramma zorgt ViewSonic ervoor dat resellers over de juiste middelen beschikken om hun klanten beter van dienst te zijn, waardoor ze hun omzet kunnen verhogen. ViewSonic GO-partners kunnen ook verkoop- en technische trainingen volgen. Op de speciale GO-website kunnen resellers promotiemateriaal en demonstratiemodellen aanvragen en de site biedt daarnaast informatie over huidige en toekomstige producten.

Drie niveaus
Het ViewSonic GO-partnerprogramma is verdeeld in drie oplopende partnerniveaus:


· GO Business Partners zijn resellers die regelmatig ViewSonic-producten afnemen en promoten. De Business Partners staan vermeld op de ViewSonic-website en hebben toegang tot het beveiligde `GO'-webportaal. Deze website geeft toegang tot productinformatie en sales-promotieprogramma's.


· GO Enterprise Partners zijn marktleider in een specifieke markt of regio. Ze promoten ViewSonic-producten zeer actief en staan bekend om hun hoge serviceniveau en goede klantbegeleiding. Enterprise Partners krijgen, boven de Business Partner-voordelen, extra ondersteuning op het gebied van marketing en directe toegang tot productdocumentatie en voorraadinformatie. Daarnaast kunnen Enterprise Partners webseminars volgen en over demonstratiemodellen beschikken.


· GO Premiere Partners bieden hun afnemers complete IT-oplossingen (software, hardware, diensten en ondersteuning) en promoten ViewSonic bij grote organisaties en instellingen. Premiere Partners krijgen, boven de eerder genoemde voordelen, verkoop- en technische trainingen en informatie over toekomstige producten.

Het afgelopen jaar noteerde ViewSonic een sterke groei. In de Verenigde Staten neemt ViewSonic de eerste positie in op de lijst van grootste monitorenfabrikanten en wereldwijd de vierde positie. Met het GO-partnerprogramma wil ViewSonic deze positie verder verstevigen en uitbouwen.

"ViewSonic GO biedt resellers een uitgebreid samenwerkingsprogramma met een merk dat bekend staat om zijn technologische expertise en innovatieve karakter. ViewSonic heeft internationaal veel erkenning gekregen en in 2006 uitstekende groeicijfers laten zien", aldus Mel Taylor, Vice-President Marketing ViewSonic Europa. "Wij nodigen resellers uit om een partnership met ViewSonic aan te gaan en zich daarmee in de markt te onderscheiden."

Over ViewSonic
ViewSonic®, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, voert een breed assortiment LCD computer- en televisieschermen inclusief display-oplossingen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Met `See the DifferenceTM' daagt ViewSonic gebruikers uit om hogere eisen te stellen aan de beeldkwaliteit van hun scherm. ViewSonic is opgericht in 1987 en gevestigd in Walnut, Californië (VS). Wereldwijd heeft ViewSonic al meer dan tweeduizend consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. Kijk voor meer informatie op www.viewsonic.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marie Pinon Bas Pootjes ViewSonic Press Relations Europe PublieksWerk B.V. Email: marie.pinon@viewsoniceurope.com Email: viewsonic@publiekswerk.nl Tel: 0033-1-41 47 49 05 Tel: 020 486 21 39


---- --