Presentatie Formatieboek `Kennis Loont 2007 - 2011'


30 januari aan PvdA-onderhandelaar Tichelaar en HBO-raad voorzitter Terpstra

DEN HAAG, 20070126 -- ScienceGuide, het online medium voor de kennissector, nodigt u uit voor de presentatie van het boek Kennis Loont 2007 - 2011. Dit bevat 24 praktijkadviezen voor de informateur en zijn onderhandelaars van lectoren uit het hbo over de volle breedte van het kabinetsbeleid.

Bijvoorbeeld over het anders omgaan met het energieprobleem door Wim van Gemert, lector Hanzehogeschool en R&D-topman van de Gasunie. Over concrete verbeteringen in het stimuleren van innovatie door Frans Nauta, lector HAN en oud-secretaris van het Innovatieplatform van premier Balkenende. Over het koesteren van sociale verbanden door prof. Roel Kuiper, lector GHZ en lid Nationale Conventie. Ook bevat het boek bijdragen over slimmere ICT-toepassing, kunst en integratievraagstukken, zorg, arbeidsmarkt en levenlangleren-kansen.

Formatie-onderhandelaar Jacques Tichelaar (PvdA) en HBO-raad voorzitter Doekle Terpstra nemen het eerste exemplaar in ontvangst op dinsdag 30 januari a.s. Enkele van de lectoren zullen daarbij hun advies of voorstel nader toelichten.

Plaats: HBO-raad, Prinsessegracht 21 te Den Haag

Tijdstip: 12.00 - 13.00 uur.





ScienceGuide