Jazz en Bluesavond in Uithoorn met The A.L.Blues Express

The A.L.Blues Express laat Uithoorners genieten van Blues

UITHOORN, 20070127 -- Na wat pas en meetwerk (vanwege de beperkte ruimte) begon dan toch om 21.15 uur het optreden van de The A.L.Blues Express. De band bestaat uit drie muzikanten te weten: Ad van der Leeden, gitarist, zanger en componist. Ad Wiese, bassist, componist en Hugo Landburg, drummer en funky stuwende kracht achter de band. Dit bleek ook vanavond weer een unieke combinatie van ervaren musici met een onmiskenbare 'vintage' sound. Het voornamelijk 'eigen werk' sloeg goed aan bij het Uithoornse publiek. In de loop van de avond liep 't Fluitje aardig vol met liefhebbers van de Blues.


Vooral de nummers als 'Wealth', 'Ain't no sunshine' en het solo optreden van Ad van der Leeden die op zijn "Resonator gitaar" de echte Delta Blues ten gehore bracht waren onder andere de toppers van deze avond.
Een geweldige band met een heerlijke Bluessound, die met medewerking van John Vermeulen (geluidsverzorging) en Elisabeth Wiese (lichtverzorging) een compleet optreden neerzetten.
Een band waar we zeker meer van zullen gaan horen!

Voor The A.L.Blues Express, de bezoekers van 't Fluitje en voor de eigenaren Els en Rinus was dit de eerste stap naar een jaarlijks terugkerend evenement!
Een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar!

Voor boekingen van The A.L.Blues Express kunt u contact opnemen met
G-Force Agency
Loes Grabijn
06-44987229
of mailen naar alblues@planet.nl
www.alblues.nl




Loes Grabijn