Adem jezelf gezond en vitaal in Almere


ALMERE, 20070119 -- Ervaar je zelfhelende vermogens middels een bepaalde ademtechniek tijdens de Workshop Ademwerk met Ursula Aerts op zaterdag 27 januari in centrum "Soul Essentials" te Almere.De resultaten zijn vaak verrassend.

Het bewustzijn onder mensen groeit met betrekking tot onze ademhaling. Steeds meer mensen mediteren of doen aan yoga waarbij de juiste ademwijze essentieel is om te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens de workshop op 27 januari passen deelnemers een ademmethode toe, die helpt bij het verwerken van oud zeer en loslaten van ongewenste belemmeringen in hun leven. De resultaten zijn verrassend. Vorige maand was er een man die na één sessie volledig van zijn astma af was en een ander voorbeeld is van een jogger, die na slechts één sessie bij het joggen merkte dat zijn conditie verbeterd was en zo zijn er nog tal van voorbeelden.

De workshop wordt deskundig en zorgvuldig begeleidt door Ursula Aerts. Aerts is werkzaam als adempractitioner en heeft al vele wonderen meegemaakt tijdens haar werkzaamheden. "Ik noem het wonderen omdat de transformaties bij deelnemers vaak zo groot zijn. Wanneer je na een maandenlange depressie er na een 45 minuten durende sessie vanaf bent, dan past het voor mij in die categorie", aldus Aerts. Met haar bedrijf Definest, geeft ze ook vuurlopen aan bedrijven en particulieren. Allemaal ten gunste verbetering van de levenskwaliteit. Voor informatie en reserveren belt u 036 5355388 of kijk op www.definest.nl





Ursula Aerts