Ingezonden persbericht


Oracle benoemt AMIS'er Lucas Jellema tot de 8ste Oracle Fusion Middleware Regional Director wereldwijd

Nieuwegein, 28 januari 2007 - Oracle Corporation heeft Lucas Jellema, Technisch Architect bij AMIS Services, benoemd tot Oracle Fusion Middleware Regional Director. De titel Regional Director wordt vanuit Oracle toegekend aan onafhankelijke technisch specialisten die het vermogen hebben om kennis over Oracle Fusion Middleware technologie te delen met hun lokale Oracle gemeenschap. Jellema werd in 2005 al uitgeroepen tot Oracle ACE en is wereldwijd de enige met beide titels op zijn naam. Jellema heeft zijn benoeming mede te danken aan zijn presentaties op internationale conferenties zoals ODTUG en Oracle Open World, artikelen in ondermeer Java Developer Journal, het Oracle Technology Network, Optimize en OGh Visie. Met name zijn inspanningen voor de openbare kennisevenementen van AMIS en de populaire AMIS Technology Weblog speelden een belangrijke rol bij zijn benoeming.

AMIS is verheugd over Jellema's benoeming en ziet de benoeming ook als erkenning van de inzet van de hele organisatie. AMIS legt de nadruk op professioneel kennismanagement en maakt bewust tijd vrij voor de AMIS Academies, de AMIS Queries, de Weblog en de vele artikelen en bijdragen aan conferenties. Daardoor loopt AMIS voorop bij de toepassing van Oracle's Fusion Middleware technologie, zoals de Oracle Application Server, BPEL Process Manager en de Enterprise Service Bus. Jellema stelt zelf: "We werken er hard aan dat ook de volgende Nederlandse Fusion Middleware Regional Director er eentje van AMIS is!"

Belangrijke links

* De OTN (Oracle Technology Network) homepage voor het Oracle Fusion Middleware Regional Directors programma, met de vermelding van Lucas Jellema: http://www.oracle.com/technology/community/ofm_directors/index.html.
* Voor meer informatie over het Oracle ACE programma - en een lijst van alle Oracle ACEs: zie ook: http://www.oracle.com/technology/community/oracle_ace/index.html.
* De AMIS Technology Weblog, met meer 2.5 miljoen artikellezingen is te vinden op http://technology.amis.nl/blog.
* Een archief van presentaties en publicaties door AMIS medewerkers sinds 2002 is te vinden op http://www.amis.nl/tech_artikelen.php.

Over AMIS
AMIS richt zich sinds de oprichting in 1991 op het realiseren van business georiënteerde ICT oplossingen. De opdrachtgevers van AMIS zijn voornamelijk middelgrote en grote organisaties in de sectoren logistiek, overheid, financiële dienstverlening en telecom. De betrokkenheid van AMIS bij haar klanten bestrijkt het formuleren van de business case, het inrichten van een applicatie, de rollout naar de gebruikers tot en met onderhoud en beheer. Klantgerichtheid, technologische expertise en resultaatverantwoordelijkheid vormen hierbij de uitgangspunten. In de loop der jaren heeft het dienstenportfolio van AMIS zich ontwikkeld tot een pallet waarmee op effectieve wijze de behoefte van klanten in deze verschillende fasen kan worden ingevuld. Traditioneel sterk in Oracle en Java maatwerk, richt AMIS zich nu ook nadrukkelijk op de implementatie van SOA (BPEL, Workflow en WebServices), de Oracle E-Business Suite en de inrichting van Business Intelligence processen. Meer informatie: www.amis.nl