Twee reisexperts beginnen blog over reizen

Liefhebbers van zonnige vakanties, avontuurlijke reizen, stedentrips en vakantietips kunnen vanaf vandaag terecht op Travel.blog.nl. Reisexperts Arnout Baas en Ronald Izendooren bloggen daar over de leukste bestemmingen, de laatste trends en alle zaken die de jonge reiziger bezighoudt.

Zo lees je op Travel.blog.nl tips over budgetvakanties, mooie stranden en de beste backpackbestemmingen. Maar ook praktische zaken komen aan bod, zoals het bemachtigen van een vliegtuigstoel met veel beenruimte of hoe je erachter kunt komen dat je hotel of reisorganisatie betrouwbaar is.

Reizigers in alle soorten en maten kunnen terecht op de blog, al zullen Arnout en Ronald zich voornamelijk richten op de jongere reiziger. De bloggers hebben vooral met die groep ervaring opgedaan.

Arnout Baas (25) werkt als redacteur voor het Radio1-reisprogramma Weg met BNN. Wekelijks worden in dit programma alle ins- en outs uit de wereld van backpackers en andere jongerenreizen behandeld. Zelf is Arnout ook geen vreemde in dit wereldje. Van kleins af aan reisde hij al de wereld rond. Zoals zo velen eerst naar Frankrijk, maar later ging hij met de rugzak naar onder andere Thailand, Laos, Guatemala en Zuid-Afrika. Voor zijn werk reisde hij afgelopen zomer nog de wereld rond om uitzendingen te maken vanuit verschillende landen all over the world. Mooiste land waar hij ooit is geweest? Guatemala. Leukste ervaring? Beklimmen van vulkaan in Guatemala.

Ronald Izendooren (30) is zijn reiscarriére begonnen als reisleider bij een jongeren-reisorganisatie. Binnen enkele jaren was hij hoofd van de afdeling Reisleiding en organisator van vele jongerenreizen. Twee jaar geleden maakte hij de overstap naar een reisorganatie met actieve & avontuurlijke reizen wereldwijd en momenteel is Ronald verre reizen specialist. Binnen Europa heeft hij vele hotspots bezocht, maar ook buiten Europa weet hij de mooie plekjes te vinden. Zijn favoriete land is Sri Lanka.

Ronald: "Arnout en ik zien het als een uitdaging om jonge reizigers wegwijs te maken in hun zoektocht naar hun droomreis" Het is hun doel en dat van Blog Online om Travel.blog.nl uit te laten groeien tot een toonaangevende reisblog.

Travel.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van themablogs dat Blog Online in juni 2005 begon. Inmiddels zitten hier 45 blogs in die gezamenlijk ruim 900.000 bezoekers per maand trekken.

Noot voor de redactie,