Aedes

Vooraankondiging spitsuurdebat MKW 31 januari 2007

22 december 2006

Het MKW organiseert op 31 januari2006 van 16.00 - 19.00 uur een spitsuurdebat over de vennootschapsbelasting en de vaststellingsovereenkomst (vso) die corporaties kunnen afsluiten. Deze bijeenkomst vindt plaats in Mercure in Amersfoort.

Op 25 januari 2007 organiseert Aedes een grote
voorlichtingsbijeenkomst waarin de vso uitgebreid wordt toegelicht. Daarmee begint de periode waarin corporaties een beslissing moeten nemen over de vraag of zij de vso gaan ondertekenen.

Het spitsuurdebat voor MKW-corporaties is aanvullend op de voorlichtingsbijeenkomst. De deelnemers aan het debat kunnen het onderwerp verder bespreken vanuit het perspectief van midden- en kleine woningcorporaties. De algemene informatie over de vso kan verder worden aangescherpt door middel van onderlinge discussies en het horen van visies van MKW-collega's. Er zijn twee deskundigen aanwezig om inhoudelijke vragen te beantwoorden. De bijeenkomst kan MKW-corporaties verder helpen bij hun afweging welke van de aangeboden modellen het beste bij hun eigen praktijk past.

Een uitgebreide uitnodiging volgt begin volgend jaar. GeĂŻnteresseerdenkunnen de datum alvast in hun agenda reserveren. De bijeenkomst wordt georganiseerd voor midden- en kleine woningcorporaties tot 5.000 verhuureenheden. Ook niet-MKW-deelnemers kunnen participeren.

Meer informatie bij Marissa van Rossum, via de Aedes Infodesk, (035) 626 84 55.