Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Winkels van Telfort openen in Gouda en Deventer

Amsterdam, 23 januari 2007 - Binnen enkele weken openen wederom twee Winkels van Telfort. Op 31 januari aanstaande opent de Winkel van Telfort in Gouda en op 13 februari volgt de vestiging in Deventer. Hiermee komt het aantal eigen winkels op 18.

Uit onderzoek van Telfort blijkt dat de klanten het belangrijk vinden dat ze, naast de online Telfort shop en de Telfort dealers, ook terecht kunnen bij Winkels van Telfort. Met de uitbreiding van het aantal winkels wordt Telfort daarnaast meer zichtbaar op straat.

De winkels bieden werk aan 12 mensen uit de regio. Winkels van Telfort zijn te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Nijmegen, Rotterdam (2), Utrecht, Zaandam, Zwolle, Haarlem en Alkmaar.

Adres nieuwe winkels:
Gouda - Kleiweg 82.
Deventer - Lange Bisschopstraat 43.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.
- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht