Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Spetterende menavond tijdens KWPN Hengstenkeuring

29/01/2007

Den Bosch, 29 januari 2007
Nauwelijks is het wereldbekergeweld in Jumping Amsterdam geluwd, of het volgende topevenement voor twee- en vierspannen staat al weer voor de deur. Tijdens de jaarlijkse KWPN Hengstenkeuring in 's-Hertogenbosch wordt op woensdag 31 januari a.s. de gehele avond ingeruimd voor de nationale twee- en vierspanrijders.

Klinkende namen zoals onder andere wereldbekermenners Koos de Ronde en Theo Timmerman, maar ook UPD-winnaar Edwin van der Graaf, Mark Weusthof, Hans Heus en andere toppers zullen de strijd aanbinden bij de vierspannen. Grote afwezige in deze rubriek is de wereldbeker-winnaar van Genève, Leipzig en Amsterdam IJsbrand Chardon. Hij geeft zijn paarden welverdiende rust, maar draagt als gastomroeper samen met Bert de Ruiter zijn steentje bij aan het welslagen van de menavond.
Bij de tweespannen neemt de oud-wereldkampioen bij de tweespannen Riny Rutjens het op tegen onder meer regerend Nederlands kampioen Raymond Letteboer, Henk Garrits en marathonspecialisten als Harrie Verstappen en Carlo Vermeulen.

De menavond start om half acht met de eerste manche van de tweespannen. Shows zullen gedurende avond voor afwisseling en variatie zorgen.