Politie Noord-Holland-Noord

Overval Venhuizen in Ter Plaatse

Venhuizen, 30-01-2007 o Op woensdag 31 januari besteedt het opsporingsprogramma van RTVNH Ter Plaatse aandacht aan een gewapende overval op een man in Venhuizen. Met het programma hoopt de politie in Stede Broec aanwijzingen te kunnen krijgen in het onderzoek naar de overval.

De overval vond plaats op vrijdagavond 5 januari 2007 omstreeks 18.45 uur. Toen haalde een 34-jarige man uit Hem geld bij de bank aan de Twijver in Venhuizen. De man kwam na de transactie uit de bank en stapte in zijn auto die naast de bank geparkeerd stond. Toen hij achter het stuur zat werden beide portieren opengetrokken door twee mannen. Hij moest zijn geld afgeven. Hierbij werd hij door een van de overvallers bedreigd met een vuurwapen. Nadat de overvallers zijn geld hadden liepen zij rustig weg via een steeg naast de bank.

In het programma laat de politie een reconstructie zien. Eventuele getuige van de overval worden opgeroepen contact op te nemen met de politie in Stede Broec, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 30-01-2007 9:36 | © Politie Noord-Holland Noord |