Persberichten Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 31-01-2007

Gesloten verklaring

SOEST- Op de Den Blieklaan werd dinsdagochtend van 07.45 uur tot 08.40 uur een controle gehouden op de geslotenverklaring. In totaal kregen 11 bestuurders een bekeuring omdat ze dit gebod negeerden.

BAARN- Op woensdagvond werd een automobilist aangehouden omdat hij gedronken had. Omstreeks 22.40 uur kreeg de politie de melding dat een 29-jarige man uit Baarn zich vervelend had gedragen bij een woning aan de Bremstraat. Agenten reden naar dit adres toe en op dat moment reed de man net weg in zijn auto. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken en blies op het bureau 725 ug/l. Na dit onderzoek werd hij ingesloten voor verder verhoor.

Rijden onder invloed

SOEST- Op woensdagochtend werd een automobiliste aangehouden omdat ze teveel gedronken had. Omstreeks 00.30 uur werd de 40-jarige vrouw uit Almere gecontroleerd op de Biltseweg. Zij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 820 ug/l. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij kon tevens haar rijbewijs inleveren.