Politie Gelderland-Midden

Verschillende diefstallen

Publicatiedatum: 31-1-2007 10:18:09

Naar aanleiding van verschillende diefstallen in de nacht van 29 op 30 januari is door gedupeerden bij de politie aangifte gedaan.

DOORWERTH Zo verdween uit een auto aan de Eekhoornstraat de autoradio-CD speler. Daarbij werd schade aan het dashboard veroorzaakt.

EDE In Ede is aangifte gedaan van de diefstal, c.q. vernieling van ruitenwissers van een auto op de Leliendaal. En uit een auto op de De Gaullesingel zijn stoelen weg genomen. Een autoradio met navigatiesysteem bleef achter, mogelijk omdat getuigen de politie informeerden. Door de politie zijn de nodige goederen veilig gesteld, zodat deze niet alsnog uit de auto ontvreemd zouden worden.

HEVEADORP Op de Zuiderlaan werd een autoradio uit een auto gestolen. Het voertuig stond afgesloten geparkeerd. Vooralsnog lijken er geen getuigen van deze diefstal te zijn.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie/Harry Munniksma politie Gelderland-Midden
0318 688 221

---


Publicatiedatum: 31-1-2007 10:17:05
---

Gewond geraakt in het verkeer, medisch apparaat gevonden
Publicatiedatum: 31-1-2007 10:13:59

WAGENINGEN Op de kruising Nijenoord Allee met de Churchillweg/Bornsesteeg is dinsdag 30 januari rond 18.25 uur een 26-jarige fietser uit Wageningen gewond geraakt. Op grond van de verschillende getuigenverklaringen kan niet worden uitgesloten dat het slachtoffer een rood verkeerslicht genegeerd heeft. Daardoor kon een 56-jarige automobiliste uit Ede een aanrijding met de fietser niet voorkomen. Beide voertuigen raakten door de aanrijding beschadigd. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is bij de politie niets bekend.

Bij het ongeval is een apparaat gevonden waarmee het bloedsuikergehalte gemeten kan worden. Dit apparaat is geen eigendom van het slachtoffer. Mogelijk heeft één van de omstanders dit verloren. In dat geval kan contact worden opgenomen met de politie in Wageningen op nummer 0900 8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie/Harry Munniksma politie Gelderland-Midden
0318 688 221

---

Verkeershandhaving in het district

Publicatiedatum: 31-1-2007 10:10:02

NIJKERK Door de politie is dinsdag op de Bunschoterweg een controle gehouden. Daarbij zijn 24 bekeuringen uitgedeeld, ondermeer voor het niet dragen van de gordel, te hoge snelheid, het niet kunnen tonen van een ID/rijbewijs en het linksom de rotonde oprijden.

WAGENINGEN/BARNEVELD Tijdens een verlichtingscontrole zijn dinsdagavond op de Nijenoord Allee en omgeving 5 bekeuringen door de politie uitgedeeld.
En in Barneveld zijn 4 bekeuringen tijdens een verlichtingscontrole uitgedeeld. Twee voor fietsers vanwege ondeugdelijke verlichting en twee voor automobilisten die hun mistlichten voerden, terwijl de weersomstandigheden dit niet noodzakelijk maakte (verblindende verlichting).

EDE En de politie in Ede heeft dinsdagavond tussen 18.45 en 21.00 uur op de Laan der Verenigde Naties 7 keer proces-verbaal op gemaakt. Voornamelijk omdat bestuurders hun rijbewijs niet konden tonen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie/Harry Munniksma politie Gelderland-Midden
0318 688 221