Gemeente Heemskerk


woensdag, 31 januari 2007

Deel A9 en industrieterrein Beverwijk woensdagochtend nog afgesloten

Update van 5.00 uur
Nadat het vuur op het visserschip zich van de voorkant geleidelijk naar de achterzijde heeft verplaatst, is de brand sinds ongeveer half drie vannacht gestaag in omvang afgenomen. Momenteel is het brandende schip nog niet helemaal gestabiliseerd, waardoor er slechts beperkt geblust kan worden.

Indien er plotseling actief geblust moet worden kan er een dusdanig massale rookontwikkeling optreden, dat er op de A9 ineens sterke zichtproblemen kunnen ontstaan. Daarom is besloten om de A9 tussen het knooppunt Beverwijk en Velsen (het Wijkermeertraject) in de ochtendspits nog niet open te stellen.

(aangepaste informatie)
Ook is het industrieterrein Kagerweg in Beverwijk en een deel van het bedrijventerrein in Velsen Noord nog niet toegankelijk. Deze ondernemers worden telefonisch van de situatie op te hoogte gesteld.
Om 11 uur wordt er in het Kennemer Theater in Beverwijk een bijeenkomst voor de ondernemers georganiseerd. De voorlichtingsbijeenkomst voor de bewoners is om 10 uur in het stadskantoor in Beverwijk. Beide bijeenkomsten zijn besloten en niet toegankelijk voor de pers.

Voor meer informatie zie ook www.crisis.nl

---