Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

HotSMS doet HotProfile profielen over aan StayClose

StayClose met profielen HotSMS richting 400.000

Amstelveen, 31 januari 2007 - HotSMS startte eind 2005 met het aanbieden van profielen op haar succesvolle gratis SMS site www.hotsms.com. Met 1,2 miljoen geregistreerde gebruikers leek de profielen functionaliteit een logische toevoeging. Na ruim zes jaar sinds de start in 2000 lanceert HotSMS een volledig vernieuwde website die zich nog steeds richt op gratis mobiele diensten (SMS, MMS, video, games, etc.) gesponsord door adverteerders. De profielen functionaliteit komt met de relaunch te vervallen. StayClose (www.stayclose.nl) is actief sinds juli 2005 met een website die zich specifiek richt op profielen (social network). Met de profielen van HotSMS komt StayClose op bijna 400.000. Dit aantal groeit maandelijks met gemiddeld 20.000 nieuwe profielen.

Samenwerking
StayClose en HotSMS werken al langer samen waarbij HotSMS alle mobiele diensten op StayClose faciliteert. Zo kunnen members van StayClose SMS berichten sturen vanuit hun profiel. Het was dan ook voor de hand liggend om HotSMS leden de mogelijkheid te geven om met een druk op de knop hun profiel voort te zetten op StayClose.

Over StayClose
StayClose is een zeer actieve profielensite. Regelmatig worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de interactie tussen de leden te stimuleren en faciliteren. Recentelijk zijn succecvol toegevoegd zogenaamde Stickies, het achterlaten van berichten voor andere leden. Ook StayClose TV gelanceerd waarbij leden video's toevoegen aan de site. Bovendien is de site helder vormgegen en snel waardoor gebruikersgemak groot is.

Over HotSMS
Als één van de grootste onafhankelijke spelers op het gebied van mobile advertising & marketing in Europa houdt HotSMS zich bezig met Mobile Advertising en Direct (Mobile) Marketing (onder andere via ruim 1.200.000 geregistreerde gebruikers op HotSMS.com) en het ontwikkelen en faciliteren van mobile marketing concepten en applicaties voor top 500 adverteerders.


- EINDE -

Noot voor de redactie,