Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Kaartverkoop WK Vierspannen 2008 van start!

31/01/2007

Beesd, 31 januari 2007
Op donderdag 1 februari gaat de kaartverkoop van het wereldkampioenschap vierspannen 2008 van start. Van woensdag 3 tot en met zondag 7 september 2008 is de Heerlijkheid Mariënwaerdt, een prachtig en uitgestrekt landgoed in het Gelderse Beesd, het décor van het wereldkampioenschap voor vierspannen.

Op woensdag 3 september gaat het WK van start met de elegantiewedstrijd (presentatie). Donderdag 4 en vrijdag 5 september rijden de deelnemers dressuur, waarna zij op zaterdag 6 september van start gaan in het meest spectaculaire onderdeel van de wedstrijd, de marathon. Op zondag 6 september wordt tijdens de altijd spannende vaardigheidsproef beslist wie de achttiende wereldtitel bij de vierspannen gaat winnen. De wedstrijdonderdelen worden op alle dagen afgewisseld met diverse aantrekkelijke en spectaculaire shows. Toegangskaarten voor het wereldkampioenschap geven tevens toegang tot de Landgoedfair, die gelijktijdig met het WK gehouden wordt op de terreinen van de Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Vanaf 1 februari kunt u kaarten bestellen voor dit unieke evenement. Dit kan via TopTicketLine op telefoonnummer 0900-3005000 (45 cpm). Kijk voor meer informatie op www.wkvierspannen.nl

www.wkvierspannen.nl