Politie Zeeland


---


Z-323-2007 Aanrijdingen in Terneuzen
Bij een aanrijding is woensdag om 08.25 uur een 35-jarige Terneuzenaar gewond geraakt aan zijn gezicht.
De man fietste over de Klaassenstraat en verleende op de kruising met de 2e Verbindingsstraat geen voorrang aan een van rechtskomende auto, bestuurd door een 37-jarige plaatsgenote.
De fietser liep bij de aanrijding in snijwond op in zijn gezicht en is naar het ziekenhuis gebracht. De fiets en de auto raakten beschadigd.

R-324-2007 Grote controle in kanaalzone
Vandaag heeft het interventieteam Aan het Water een controle uitgevoerd in de kanaalzone.
Bij een groot bedrijf in Sluiskil werden alle personeelsleden aan een controle onderworpen. Ook werd de gehele personeelsadministratie gecontroleerd.
Van die personeelsleden hadden nog een aantal geldboetes openstaan. Een van hen moest ook nog zijn rijbewijs inleveren vanwege een rechterlijke uitspraak.
Aan de controle werd meegewerkt door de Belastingdienst, UWV, Kmar, KLPD, Arbeidsinspectie en de politie Zeeland.
Deze controles zullen de komende maanden worden voortgezet in de kanaalzone alsmede in het havengebied Vlissingen-Oost.

O-325-2007 Grote hoeveelheid hennep in beslaggenomen
De politie heeft dinsdag bij controle van een personenauto 5 kilo aan gedroogde henneptoppen aangetroffen met een straatwaarde van enkele tienduizenden euro's. Dit gebeurde op de Westerscheldetunnelweg in Borssele.
De twee inzittenden, een 20-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen en een 28-jarige man uit de gemeente Hulst, zijn aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


---- --