Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Word Rotterdams leukste kluppie en win 2.500!

RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport organiseren dit jaar Ons Kluppie 2007. Tien Rotterdamse sportverenigingen maken daarbij in samenwerking met een professionele verslaggever een sfeerreportage voor de zondagmiddaguitzending van Rijnmond Sport.

Tv-reportage
De club met de beste reportage mag zich met de titel Ons Kluppie 2007 een jaar lang het leukste kluppie van Rotterdam noemen. Naast deze eretitel wint de club een geldbedrag van 2.500 en een tv-reportage op TV Rijnmond.

Aanmelding kosteloos
Alle sportclubs uit Rotterdam maken kans op de titel Ons Kluppie 2007. Verenigingen kunnen zich kosteloos aanmelden tot en met 12 februari via www.rotterdamsportsupport.nl. Daar dient de vereniging op het aanmeldingsformulier drie eenvoudige vragen te beantwoorden. De tien verenigingen met de leukste aanmeldingen krijgen een reporter op bezoek. Een deskundige jury, met onder meer topjudoka Deborah Gravenstijn en Rijnmondverslaggever Jan Dirk Stouten, kiest vervolgens op basis van de sfeerreportages Ons Kluppie 2007.

Samenwerkingsproject
Ons Kluppie is een jaarlijks terugkerend samenwerkingsproject van RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport. Met het project worden Rotterdamse sportverenigingen in staat gesteld zich breeduit te promoten. Naast radioaandacht krijgt elk van de tien geselecteerde verenigingen extra aandacht in 2007 door in diverse media te worden uitgeroepen tot Kluppie van de maand.

Informatie
Meer informatie over het project en aanmelden vindt u op www.rotterdamsportsupport.nl.

(foto: Korfbalvereniging RKC werd in 2006 uitgeroepen tot het kluppie van het jaar.)