Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

|Datum |31 januari   |
|      |2007         |
|Nummer|002          |
Veenman en 20/20 vision europe sluiten akkoord samenwerking inkoopfactuurmanagement

Capelle aan den IJssel, 31 januari 2007

Specialist in document automatisering Veenman en specialist in inkoopfactuurmanagement 20/20 vision Europe hebben een akkoord bereikt over een hechte samenwerking op het gebied van inkoopfactuurmanagement. De overeenkomst werd eind januari 2007 getekend door Algemeen Directeur Eric Annema en Directeur Finance & Operations Erik Jan de Boer namens Veenman en Directeur Harm Poelen namens 20/20 vision Europe.

Beide bedrijven concretiseren daarmee de al enige tijd geleden ingezette besprekingen. Nog vóór de handtekeningen werden gezet zijn al drie gezamenlijke projecten gerealiseerd, waaronder voor TCN Property Projects.

"Deze stap past precies binnen onze algehele visie op kantoorautomatisering en documentenverwerking, zoals wij die hebben verwoord in onze filosofie Orde Op Zaken", verklaart Veenman Directeur Eric Annema. "Het is een aanvulling op overeenkomsten met andere partners. Door een mix van hardware, software en intensieve begeleiding bieden we een totaalconcept. Daar draagt 20/20 vision Europe nu ook haar deel aan bij."

Concreet komt het er op neer, dat Veenman hardware levert waarmee onder andere inkomende facturen gescand en gedigitaliseerd worden. 20/20 vision Europe zorgt voor de software waarmee het verdere verloop van de inkoopstromen binnen de betreffende organisatie geoptimaliseerd wordt. Daarnaast neemt Veenman met haar net van meer dan 100 Salesmensen de outlet voor haar rekening.

"Wij willen ons blijven richten op onze sterke kant, het produceren van software", stelt 20/20 vision Europe Directeur Harm Poelen. "Daarom zochten wij een krachtige en betrouwbare partner die enerzijds de hardware levert en anderzijds met een sterke verkooporganisatie in de markt operationeel is. Die hebben wij in Veenman gevonden."

Met het nieuwe totaalproduct richten de twee specialisten zich vooral op Midden- en Kleinbedrijf-Plus, zorg- en onderwijsinstellingen, facilitaire bedrijven, bank- en verzekeringswezen en overheden met de focus op factuurmanagement.

TCN Property Projects, één van de meest toonaangevende vastgoedondernemingen in Nederland, profiteert als één van de eerste organisaties van de samenwerking tussen Veenman en 20/20 vision. "Veenman bracht ons dé oplossing voor efficiënt facturenbeheer", Documentation Officer van TCN Property Projects René van Wielink steekt zijn lof niet onder stoelen of banken. "Vanwege onze open cultuur heeft iedereen de vrijheid bestellingen te doen. Daar wilden we niet aan tornen. In totaal ontvangen wij ruim 10.000 facturen op jaarbasis. Veenman en 20/20 vision Europe slaagden er in om meer dan aan onze eisen te voldoen. We werken nu efficiënter, voorkomen vergissingen en besparen kosten. We verwachten onze investeringen binnen korte tijd terugverdiend te hebben."