31 januari te zien in opspori ngsprogramma Team West

regio Politie Hollands Midden, 31-01-2007 o Politie en justitie vragen uw hulp bij de volgende zaken: Poging inbraak C 1000 in Gouda In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november probeert een man in te breken in een supermarkt aan de Groenheuvel 1 in Gouda. Op de camera's ziet u de man achter de zaak een steen pakken.Vervolgens gooit hij een ruit in aan de voorzijde van de supermarkt. In de winkel neemt de man kennelijk niets weg en wordt er buiten op hem gewacht. Wie kent deze man?

Diefstal uit een vrachtauto in Gouda Op zaterdag 16 december omstreeks 19.00 uur is een marktkoopman druk bezig zijn kraam af te breken en zijn niet verkochte planten terug te zetten in de vrachtauto. De omzet, die door de komende feestdagen hoger is dan anders, zet hij in een kistje op de passagiersplaats in de cabine. Deze cabine is niet op slot, omdat hij steeds heen en weer loopt. Wanneer de man klaar is, blijkt zijn omzet verdwenen. De dief heeft echter vergeten dat Gouda cameratoezicht heeft! Wie kent de dief?

Diefstal vanuit het Kruitvat in Bodegraven Op donderdag 7 december komen twee mannen de winkel van het Kruitvat, aan de Kerkstraat 21 in Bodegraven binnen. De mannen houden zich tussen 09.00 en 10.00 uur geruime tijd op in de winkel. Samen vullen zij een grote tas met artikelen en lopen zonder deze te betalen de winkel uit. Duidelijk is te zien, dat een van de mannen goederen klaar zet en de andere man wordt aangewezen, wat hij in de tas moet doen. Wie kent deze mannen?

Haaglanden toont beelden van een mishandeling in een tram van lijn 9.

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.20, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.