Gemeente Urk



Gemeente Urk brengt drietalige Toeristengids 2007/2008 uit

De gemeente Urk brengt deze week de Toeristengids Urk 2007/2008 uit. Het informatieve boekje voor de bezoekers aan Urk bevat veel informatie over de lokale bezienswaardigheden. Ook geeft het een overzicht van de verschillende toeristische arrangementen. De Toeristengids Urk wordt dit jaar voor het eerst in drie talen uitgebracht. Naast de Nederlandse versie verschijnt er ook een Duitse en een Engelse versie.

De Toeristengids Urk is dit jaar geproduceerd door de gemeente Urk in samenwerking met Tourist Info Urk (voorheen VVV Urk). Op verzoek van Tourist Info Urk is dit jaar ook een Engelse en een Duitse uitgave gemaakt. Dit in verband met het toenemend aantal buitenlandse toeristen dat bij het loket van Tourist Info Urk om informatie vraagt. Ondanks de grotere oplage en de drietaligheid van de gids is de gemeente Urk er in geslaagd om zo'n EUR 1.500 te besparen op de jaarlijkse kosten van de productie.

In de afgelopen weken is de Toeristengids 2007/2008 verspreid onder de bezoekers van de Vakantiebeurs 2007 en ook de bezoekers van Boot Dusseldorf. Vanaf heden is de gids te verkrijgen bij Tourist Info Urk in museum 't Oude Raadhuis.