Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Website Getalenteerd.nl gelanceerd

Nieuwsbericht | 31-01-2007 | Directie Communicatie

Trots, kracht, durf, lef, inspiratie en bovenal talent. Dat zijn de motto's van de website Getalenteerd.nl. De site werd op 31 januari officieel gelanceerd door minister Van der Hoeven.

GEtalentEERD is een initiatief van het ministerie van OCW. Doel is talenten uit de multiculturele samenleving in de schijnwerpers te zetten en te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van hun carrière. Dit gebeurt met behulp van een uitgebreid netwerk, bestaande uit diverse maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Minister Van der Hoeven bij de opening van de website GEtalentEERD

Minister Van der Hoeven benadrukte dat de samenleving behoefte heeft aan bruggenbouwers en rolmodellen. "En van hen kan je nooit genoeg van hebben. Niets is zo inspirerend voor mensen als de ontmoeting met een geïnspireerd mens", aldus de minister. Ze wees er verder op dat het project GEtalentEERD geen sociaal demografisch onderscheid maakt tussen de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland.

Via radiospotjes, posters en flyers moet de website landelijke bekendheid krijgen. Aan het project doen op dit moment ruim vijftig talenten mee. Meer informatie over hen staat op de website. Ook kan nieuw talent zich hier aanmelden.

Meer informatie


* website GEtalentEERD