Gemeente Oisterwijk

gebruikers van een gehandicaptenparkeerkaart
31-01-2007
Gratis parkeren voor gebruikers van een gehandicaptenparkeerkaart

De gemeente Oisterwijk wil de gebruiker van een gehandicaptenparkeerkaart informeren met een wijziging in het gebruik van de gehandicaptenparkeerplaatsen die gelegen zijn in het centrumgebied van Oisterwijk.

Onlangs heeft de Raad van de gemeente Oisterwijk besloten dat in het centrumgebied van Oisterwijk geen parkeerbelasting meer wordt geheven op het gebruik van een gehandicaptenparkeerplaats. Dit betekent dat u geen parkeerkaartje meer hoeft te kopen bij een parkeerautomaat zoals u dat tot nu toe gewend was.

Vanaf 1 februari wordt de bebording bij deze
gehandicaptenparkeerplaatsen aangepast. Ter verduidelijking voor de gebruikers worden namelijk bordjes met de tekst gratis geplaatst. De maximale parkeerduur op deze parkeerplaatsen wordt 4 uur, waarbij u goed zichtbaar achter de voorruit uw gehandicaptenparkeerkaart en de parkeerschijf dient te leggen.

Mocht u naar aanleiding van deze wijziging nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer Van Boxtel, telefonisch bereikbaar onder het nummer:
013- 5291282 of via e-mail ronnie.van.boxtel@oisterwijk.nl

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyDisclaimer Colofon