SAP

SAP beloont sterkste Business One partners met awards

´s-Hertogenbosch - 31 januari 2007 - Voor de derde maal in successie heeft SAP Nederland de jaarlijkse awards uitgereikt aan de SAP Business One partners die in 2006 uitzonderlijk presteerden. Deze partners richten zich specifiek op de verkoop en implementatie van SAP Business One oplossingen bij bedrijven met minder complexe en branchespecifieke IT-eisen. De winnaars van de awards 2006 zijn Asecom, Alpha One en mYuice. Asecom realiseerde afgelopen jaar de grootste omzet en prolongeerde daarmee deze titel. Ook Alpha One ging op herhaling door in 2006 opnieuw het grootste aantal nieuwe Business One klanten te genereren. mYuice sleepte de award binnen als snelst groeiende SAP Business One partner van 2006, zowel in aantal klanten als in omzet.

De markt voor SAP Business One liet ook in 2006 een gezonde groei zien. René Zwezerijn, Director SME Indirect Channel bij SAP Nederland: "We zijn bijzonder trots op de resultaten die onze Business One partners samen behaalden in 2006. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdrage aan ons succes binnen het MKB. Zij zijn immers degenen die SAP Business One in de markt zetten en de klanten van passende bedrijfssoftware voorzien. Daarnaast zorgen zij voor advisering, implementatie van onze software en opleiding. Dat bewijst maar weer dat onze partners van alle markten thuis zijn."

De SAP Business One partners die de awards voor 2006 wonnen zijn:

Asecom Financiële systemen B.V. - SAP Business One partner met de grootste omzet

Net als in 2005 onderscheidde Asecom zich ook in 2006 als de SAP Business One partner met de grootste omzet. Een bijzondere prestatie van dit jonge Bredase bedrijf, die parallel liep aan sterke groei van de organisatie, een verhuizing naar een ruimer kantoorpand en complexe implementatietrajecten bij bestaande klanten. Vooral Asecom's vierde kwartaal was succesvol, onder meer door een mooie order binnen te slepen bij de firma Bowltech.

Alpha One - SAP Business One partner met grootst aantal nieuwe klanten

Ook Alpha One prolongeerde in 2006 haar titel van het jaar ervoor. Direct in het begin van het jaar startte het bedrijf met structurele telemarketingacties en werden vestigingen geopend in Rotterdam en Venlo. Ook de professioneel gestructureerde sales cycles wierpen hun vruchten af, want Alpha One wist het grootste aantal zowel grotere als kleinere Business One klanten op haar conto te zetten.

mYuice B.V. - SAP Business One partner met de snelste groei in 2006

In amper anderhalf jaar tijd bouwde mYuice een totale organisatie rond SAP Business One. Daarnaast onderscheidde dit onderdeel van Ctac zich door een heldere visie en focus op verkoop. En met succes. mYuice liet vrijwel meteen zowel in absolute getallen als procentueel de snelste groei zien in omzet en aantal klanten en sleepte daarmee de SAP Business One award binnen in deze categorie.

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van oplossingen van SAP verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail, tot overheidsinstellingen en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 38.400 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 100.600. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Bezoek ook: www.sap.com/community/netherlands


* SAP definieert het begrip 'bedrijfssoftware' als oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) en bijbehorende applicaties, zoals Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM) en Supplier Relationship Management (SRM).

---