Ingezonden persbericht


Persbericht

31 januari, 2007

Wouter de Nooij treedt in dienst bij Avanade als Solution Developer

Avanade, het internationale consultancybureau voor Microsoft-oplossingen, heeft per 1 januari Wouter de Nooij aangesteld als Solution Developer. In deze functie zal hij klanten adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van maatwerkapplicaties gebaseerd op het Microsoft Enterprise-platform. Daarnaast zal hij zijn technische expertise inzetten om er voor te zorgen dat verschillende Microsoft-producten - zoals onder andere Office Sharepoint Server, Dynamics CRM en SQL Server - naadloos met elkaar worden geïntegreerd om tot een totale oplossing voor klanten te komen.

Voorheen was De Nooij onder andere werkzaam als Solution Developer en trainer bij het bedrijf 2AT, Microsoft Gold Partner. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van applicaties op basis van .NET-software. Ook heeft hij als Microsoft Certified Trainer voor diverse klanten trainingen verzorgt met betrekking tot ondermeer SQL Server, .NET, Reporting Services 2005 en Sharepoint Portal Server.

"In mijn vorige functie heb ik veel geleerd van alle projecten die ik voor klanten heb mogen uitvoeren', zegt Wouter de Nooij. "De belangrijkste motivatie om de overstap te maken naar Avanade is dat ik mijn expertise op het gebied van Microsoft-technologie breder wil inzetten. Naast de volledige focus op deze technologie en de uitstekende mogelijkheden om mijn technische en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen en in te zetten, biedt Avanade ook een prettige collegiale sfeer."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Avanade
Avanade is het enige internationale consultancybureau voor IT-oplossingen dat enkel gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van oplossingen die verder gaan dan de Microsoft-technologieën helpt Avanade ondernemingen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om concurrentievoordeel te vergroten. Avanade-consultants leveren kwaliteit door uit te gaan van de individuele eisen van de klant, de planning en het budget. Zij combineren inzicht, innovatie en het talent van Avanade-consultants wereldwijd. In minder dan zes jaar is Avanade uitgegroeid tot 39 vestigingen in 21 landen met ruim 5.000 medewerkers. Avanade heeft in het fiscale jaar dat eindigde op 30 september 2005 een omzet 387 miljoen dollar behaald. Voor meer informatie kijk op: http://www.avanade.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com