LLiNK

Rotterdam, 31 januari 2007


- PERSBERICHT -

Sexy groenten in McDonald's Kitchen

Andy kookt met uitzicht op de ijsberen in het Ouwehands Dierenpark

Bas Westerweel vindt bietjes seksloze groenten, maar topkok Andy McDonald noemt ze sexy en veelzijdig. Het bewijs wordt geleverd door zijn bietenrisotto zonder vlees en vis die hij voorschotelt aan de verzorgers van drie pasgeboren ijsbeertjes in het Ouwehands Dierenpark. Maar net als de ijsbeer is één van de verzorgers een echte vleeseter, lukt het Andy om hem te plezieren met zijn culinaire hoogstandje? McDonald's Kitchen is zaterdag 3 februari om 15:30 te zien bij LLiNK op Nederland 2.

Bas Westerweel geeft ook nog een aantal tips over bijzondere eigenschappen van verschillende soorten groenten. Wist je bijvoorbeeld dat bleekselderij ook in het rijtje van sexy groenten thuishoort? Het heeft namelijk een lustopwekkende werking.

In McDonald's Kitchen verrast onze kok Andy McDonald de kijker met een nieuwe manier van koken, namelijk lekker, gezond en zonder vlees of vis. Samen met presentator Bas Westerweel trekt hij acht afleveringen met zijn mobiele keuken het land in.

McDonald's Kitchen is iedere zaterdag om 15:30 uur te zien bij LLiNK op Nederland 2 (HH). McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




LLiNK