Ingezonden persbericht


Persbericht
31 januari 2007

Nieuwe website gelanceerd

Nieuwe businessstructuur verbetert diensten PINS

PINS zet vervolgstappen voor verdere verbetering van de klantenondersteuning. Voortaan zal PINS naast internet en managed hosting ook diensten aanbieden in application services. Bij de lancering van de nieuwe website zal de nieuwe bedrijfsstructuur met de drie business units definitief doorgevoerd zijn. PINS geeft er hiermee blijk van meer te zijn dan een generieke hostingprovider en voorop te lopen in de marktontwikkelingen.

Het bedrijf breidt zijn diensten uit met application services onder andere om te voldoen aan de toenemende vraag om meer functionaliteit naast de hosting oplossingen. Daarnaast ziet PINS ook veel cross sell kansen onder zijn bestaande klanten. CEO Jan Willem des Tombe: "We willen bovendien graag meer ASP oplossingen aanbieden dan de set waarmee we van start gaan. Daarom bieden we een ASP Escrow regeling, waarmee we ook ASP dienstverleners kunnen helpen continuïteit te bieden aan hun klanten. We nodigen de ASP's van harte uit om ook hun oplossing aan te bieden via PINS."

One stop shop
PINS heeft nu naast webhosting, managed hosting en applicaties het volledige palet aan producten en diensten voor succesvolle e-business in huis. Des Tombe: "Van SoHo tot Enterprise klanten, van domeinregistraties tot maatwerkoplossingen en applicaties. We zijn nu een one stop shop. De klant kan zich bezighouden met zijn core business, wij waken over connectiviteit, continuïteit en performance en nemen met onze application services ook een deel van de operationele zorg uit handen."

Over PINS
PINS verzorgt de hosting van websites en webapplicaties voor tal van bedrijven op de Nederlandse markt, waaronder Nederlandse Spoorwegen, Laurus, Transavia.com en Corus. PINS heeft een winstgevende omzet van circa 5 miljoen op jaarbasis. Met een team van 50 fte in Amsterdam bedient het bedrijf meer dan 15.000 klanten met Internet Services, Managed Hosting en Application Services. PINS is business partner van IBM. In 2006 won het bedrijf de IBM Business Partner Award voor New Services.

Voor meer informatie: www.pins.nl