Ingezonden persbericht


Impact Cards lanceert ansichtkaart gecombineerd met een mini-CD/DVD

Wanna make an Impact?

Impact Card®: een unieke verpakking voor duizend-en-één digitale boodschappen.

Etten-Leur, februari 2007

Impact Cards BV heeft onlangs een uniek en innovatief product op de markt gebracht: de Impact Card®. Dit is een ansichtkaart gecombineerd met een mini-CD/DVD. Deze kan een multimediale digitale boodschap bevatten tot 1,4 Gbyte. Mensen ontvangen graag een kaartje. Het is persoonlijk, heeft attentiewaarde en drukt emotie uit. Door een kaart nu eens te gebruiken als verpakking voor een schat aan informatie, wordt het opeens een zeer effectief marketing- en communicatie-instrument. Zowel push als pull.

Iedereen die voor het eerst een Impact Card® ziet, is verrast en nieuwsgierig. Dat betekent een wezenlijk hogere attentiewaarde ten opzichte van andere DM-producten. Als kaart trekt de Impact Card® sowieso de aandacht. De voorkant werkt als een billboard. Er hoeft geen envelop opengemaakt te worden. Hij belandt gewoon op een bureau, persoonlijk geadresseerd aan de ontvanger. Gelezen wordt hij dus automatisch. De stap om de nu opgewekte nieuwsgierigheid om te zetten in actie is maar klein. Zodra de CD of DVD de speler ingaat, heeft de afzender zijn eerste doel bereikt. Vanuit de multimediale digitale boodschap wordt de lezer via een hyperlink met de website van de afzender verbonden. Hoe vaak welke pagina's worden bezocht is dus volledig meetbaar. Hierbij komt tevens de effectiviteit van de Impact Card® in beeld. De kaart is een uniek startpunt voor een langdurige één-op-één marketingrelatie.

De toepassingen van de multimediale digitale boodschap zijn grenzeloos; de mogelijkheden worden slechts beperkt door de grenzen van de fantasie. En iedere keer worden die grenzen verlegd, want iedere organisatie kan de Impact Card® volledig voor eigen doeleinden inzetten. We noemen er een paar: de Impact Card® als (web)traffic generator, toegangskaart, catalogus, brochure/folder, instructie/handleiding, uitgeefproduct, uitnodiging, nieuwsbrief.

Impact Cards BV is een jong initiatief van een aantal specialisten in marketing en communicatie en uit het uitgeversvak. Impact Cards BV ontwikkelt en levert nieuwe en opvallende manieren om mensen te benaderen en helpt relaties met het realiseren van effectieve direct marketing en interactieve communicatie.