Digitale Gemeente Houten

Toelichting op landschapsprojecten in Houten

maandag 15 januari 2007 - Bron: Milieu Werkgroep Houten

Op 31 januari 2007 wordt tijdens de ledenvergadering van de Milieu Werkgroep Houten een presentatie gegeven over de lopende milieuprojecten in Houten.

Spreker deze avond is Ronald van Diessen landschapscoördinator van de gemeente, die onder andere vertelt over landschapsbeleid, speelnatuurgebied, recreatieprojecten en paddenpoelen. Projecten die zich voornamelijk afspelen in het buitengebied van Houten.

De avond is gratis toegankelijk voor een ieder die geïnteresseerd is in natuur en milieu van onze gemeente. Na afloop kunt u kennismaken met de vrijwilligers van Milieu Werkgroep Houten die actief zijn in verschillende werkgroepen, zoals de knotgroep, de werkgroep ringslangen, weidevogelgroep en de paddenwerkgroep.

U bent om 20.00 uur welkom in zalencentrum De Engel, Burgemeester Wallerweg 2 te Houten. Meer informatie over de Milieu Werkgroep Houten vindt u op www.houten.com/mwh.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).