Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ladiesnight Tuschinski:
Laat je meeslepen door Will Smith's Persuit of Happyness

Amsterdam, januari 2006 - Eindelijk is het weer zover, woensdag 31 Januari is het tijd voor weer een heerlijke Ladies Night! Met deze keer een meeslepend emotioneel drama waarin Will Smith zijn zoontje leert om nooit de moed op te geven en altijd je dromen na te jagen. The Persuit of Happyness word deze avond voor het eerst vertoont in het chique Tuschinski theater tijdens de Ladies Night die geheel in het teken staat van liefde, vriendschap en familie. Bij uitstek is deze emotionele dramafilm dé film om helemaal in op te gaan en een traantje bij weg te pinken.

Ladies Night 31 januari
Voorafgaand aan de reguliere voorstellingen is er op woensdag 31 januari een speciale Ladies Night in Tuschinski. De film wordt dan voor het allereerst vertoond. Dit natuurlijk geheel in stijl: onder het genot van cocktails, hapjes, muziek en last but not least een goodie bag. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar vanaf E 13,50 in beperkte oplage, dus wees er snel bij! Ontvangst met welkomstcocktail is vanaf 20.00 uur, de film begint om 20.45 uur Zie voor meer informatie www.tuschinski.nl.

Exclusiviteit in art deco stijl
Een sfeervollere locatie is er niet: het Tuschinski theater in Amsterdam heeft allure van de hoogste plank. Met haar glamoureuze art deco-entourage en de chique klassiek gedecoreerde Zaal 1, is het theater dé ideale setting voor een gevoelige film als The Persuit of Happyness, met in de hoofdrollen Will Smith, zijn zoontje Jaden Smith en Thandie Newton. Wanneer Chris Gardner ( Will Smith ) uit zijn appartement wordt gezet en zijn vrouw Linda hem verlaat, komen Chris en zijn vijfjarig zoontje Christopher (Jaden Smith) alleen op straat te staan. Chris zet alles op alles om voor een betere toekomst te zorgen. Bij een groot aandelenkantoor begint hij aan een onbetaalde stage met het mogelijke vooruitzicht op een baan. Maar het valt niet mee om het werk te combineren met een dakloos bestaan en de opvoeding van zijn zoontje.

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam - al ruim 75 jaar een begrip in de filmwereld - is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw. Het theater is bedreven in de organisatie van grote evenementen.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Pathé Tuschinski Theater. Reserveren kan via de Pathélijn: 0900 1458 of via www.tuschinksi.nl