Gemeente Tilburg

Datum
26 januari 2007

Themachat over de Hockeyfusie

woensdag 31 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur

Op woensdag 31 januari zet Jan Hamming de mogelijke hockeyfusie van de clubs Forward en Tilburg centraal tijdens zijn themachat.

Waarom is de gemeente voorstander van de fusie van beide clubs op Stappegoor? Wat vinden de leden en hockeyliefhebbers zelf van deze beweging? Wat zijn hun argumenten voor of juist tegen? Jan Hamming roept iedereen om van 19.00 uur tot 20.00 uur in te loggen en met hem hierover in gesprek te gaan.

Elke woensdag chatten

Elke woensdagavond, van 19.00 uur tot 20.00 uur is Jan Hamming te vinden achter het toetsenbord van zijn computer. Of is hij beter gezegd in zijn chatroom. Het chatuur is meer dan een babbelsessie of klachtenspreekuur. 'Samen dingen voor elkaar krijgen", dat is het credo van Hamming, wethouder Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ontwikkeling, Sport en Integratie. Regelmatig wordt er een uur gewijd aan een thema, zoals dit keer de hockeyfusie. Voor Hamming is het chatuur een prima manier om met bewoners en andere geĂŻnteresseerden van gedachten te wisselen en signalen voor verbetering te krijgen. Van alles kan de revue passeren. Veiligheid in de wijk, verveling bij hangjongeren, lange wachttijden op de woningmarkt of het effect van UMTS-straling.

Interesse? Chat mee en log in: http://www.tilburg.nl


---