Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Nieuwbouw op de Veranda

Start bouw bedrijfsverzamelgebouw naast Pathé

Vorige week is, op de Veranda, gestart met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw naast Pathé. Een groot deel van de ruimtes in het gebouw dat tussen Pathé de Kuip en de Puck van Heelstraat komt, is inmiddels verhuurd.

Een van de huurders is fastfood restaurant Burger King. Verder komen er een fitnesscentrum en een Aziatisch restaurant in. De komst van de Burger King zat er al lange tijd aan te komen en is misschien niet zon verrassing. De komst van het Aziatische restaurant is dat wel. De eigenaar van restaurant Malakka, die al op de Veranda gevestigd is, start een tweede restaurant, alleen zal de nieuwe zaak een geheel ander concept krijgen.
Trainen voor weinig geld is het motto van The Fitnessclub die hier een budget sportschool gaat openen. Je betaalt alleen voor wat je afneemt. Voor een basisbedrag kan een ieder onbeperkt trainen, maar wil je meer zoals bijvoorbeeld douchen of trainingsadviezen dan betaal je hiervoor extra.

Voor de locatie tussen Pathé de Kuip en het politiebureau worden met verschillende partijen gesprekken gevoerd. Hier is ruimte voor zogeheten perifere detailhandel, zoals bijvoorbeeld een keukenbedrijf, een meubelzaak, een badkamerhandel, een bouwmarkt en dergelijke.