Provimi Groep

PERSBERICHT: PROVIMI - ROLIMPEX

Parijs/Rotterdam, 31 januari 2007

Als gevolg van de verkoopovereenkomst afgesloten tussen Provimlux Investments SA (Provimlux) en Nutrilux S.à.r.l. (Nutrilux) met betrekking tot het belang van Provimlux in Provimi SA, deelt de Provimi groep mee dat overeenkomstig de van toepassing zijnde Poolse wetgeving, haar dochteronderneming Provimi Holding BV samen met Nutrilux het uitbrengen van een verplicht openbaar bod aankondigt op de 22,25% van het aandelenkapitaal van Provimi-Rolimpex dat nog niet in het bezit is van Provimi Holding BV. Provimi-Rolimpex is een Poolse dochteronderneming van Provimi SA, genoteerd aan de beurs van Warschau.

Verdere informatie aangaande dit verplichte openbare bod kunnen worden verkregen bij de effectenmakelaar, Dom Maklerski BZ WBK SA, www.dmbzwbk.pl

De Provimi groep is wereldwijd vertegenwoordigd in alle soorten diervoeding en is marktleider op alle markten waarin zij actief is. Het bedrijf heeft bijna 9000 mensen in dienst en realiseert een omzet van EUR 1,6 miljard. Provimi beschikt over meer dan 100 productiecentra in circa 30 landen en exporteert naar ruim 100 landen. Provimi biedt technische ondersteuning en fabriceert producten voor alle diersoorten, inclusief herkauwers, paarden, pluimvee, varkens, vissen en huisdieren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Miriam ter Braak, PR manager
Tel: + (31) 10 423 96 33, of + (31) 6 511 23 766

Dit persbericht en andere informatie over Provimi zijn beschikbaar op de website van de groep: www.provimi.com


---- --