Digacom sluit partnerovereenkomst met Easynet

Nieuw-Vennep, 31 januari 2007 - Digacom heeft een partnerovereenkomst gesloten met Easynet, de internationale leverancier van netwerk- en hostingdiensten. Door deze overeenkomst kan Digacom beheerde netwerkdiensten leveren aan haar klanten, die zo de beschikking krijgen over alle benodigde telecomdiensten via één aanspreekpunt.

Easynet is een internationale organisatie met een brede Europese aanwezigheid en met langjarige expertise op het gebied van beheerde netwerk- en hostingoplossingen. Easynet beschikt over een uitgebreid eigen nationaal en internationaal netwerk en hosting-infrastructuur, en onderscheidt zich door een excellente service aan klanten. Het bedrijf is in heel Europa actief. Dankzij deze internationale aanwezigheid kunnen onder andere klanten van Digacom met vestigingen in meerdere landen profiteren van één aanspreekpunt voor hun IP-diensten.

"Met Easynet hebben wij een deskundige en ambitieuze partner voor het leveren van beheerde VPN MPLS-diensten in heel Europa. Met hun eigen IP-netwerk is Easynet in staat om professionele, betrouwbare en efficiënte netwerkoplossingen te realiseren", zegt Jasper van 't Wout, directeur van Digacom. "Dankzij deze overeenkomst kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn, tegen scherpere prijzen."

Over Easynet
Easynet levert hoogwaardige en uitstekend beheerde netwerk- en hostingdiensten aan middelgrote en grote ondernemingen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid eigen nationaal en internationaal netwerk en hosting-infrastructuur, en onderscheidt zich door een excellente service aan klanten. Easynet is sterk in het ontwikkelen, leveren en beheren van klantoplossingen, het succesvol samenwerken met partners en het zorg dragen voor kwaliteit. Het bedrijf is in geheel Europa actief. Easynet is sterk gericht op klanttevredenheid. Klanten zijn onder meer Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo, NAVTEQ en Kellogs Italia. Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep (BSkyB). BSkyB heeft een marktkapitalisatie van meer dan negen miljard pond.