DYADE volledig ISO gecertificeerd

Dyade

Dyade, één van de grootste dienstverleners in het onderwijs, is per 30 januari als administratief dienstverlener in het onderwijs volledig ISO-gecertificeerd (9001:2000). De vestigingen in Amersfoort, Aalsmeer en het Centraal Bureau in Nieuwegein waren al enkele jaren eerder gecertificeerd.

De toekenning van het kwaliteitskeurmerk voor de hele organisatie is voor Dyade een bevestiging van het veranderproces dat de organisatie de laatste jaren heeft ingezet met als doel de organisatie te professionaliseren en de kwaliteit en efficiency van de dienstverlening voor klanten te verbeteren. Uit benchmarkonderzoek blijkt dat Dyade personeels- en salarisadministratie verzorgt op de meest kosteneffectieve manier in de sector. Op basis van haar financiële dienstverlening levert Dyade managementinformatie ten behoeve van bedrijfsvoering in schoolorganisaties. De adviseurs van Dyade helpen scholen om meer greep te krijgen op hun bedrijfsvoering.

Over Dyade
Dyade is specialist in bedrijfsvoering, administratie, bestuur en advies. Dyade heeft ervaren adviseurs in dienst met gevoel voor onderwijs. Dyade werkt landelijk vanuit regionale vestigingen met in totaal meer dan 400 medewerkers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman de Wild, telefoonnummer (030) 630 56 26 of herman.de.wild@dyade.nl.

Dyade Centraal Bureau
Fakkelstede 2
Postbus 611
3430 AP Nieuwegein
Tel. (030) 630 56 00
Fax (030) 630 56 19
www.dyade.nl