Politie Zeeland


---


W-317-2007 Ree botst met auto, Oostkapelle
Op de Munnikweg in Oostkapelle kwam dinsdag om 19.05 uur een ree in botsing met de auto van een 19-jarige Middelburgse vrouw.
De automobiliste reed in de richting van Vrouwenpolder toen ter hoogte van de Vroonweg plotseling een ree de rijbaan overstak en in botsing kwam met haar auto. De ree liep letsel op en en moest worden afgemaakt. De auto raakte beschadigd.

O-318-2007 Diefstal aanhangwagen, Oosterland
Afgelopen nacht werd van het terrein van een tankstation aan de Rijksweg bij Oosterland een aanhangwagen gestolen.
Het betreft een éénassige aanhangwagen, 1.40 m hoog, 1.25 m breed en 1.10 m lang, voorzien van een blauwe huif. De aarde van de aanhangwagen is onbekend.

W-319-2007 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkel in de Lange Delft in Middelburg werden woensdag om 11.30 uur twee Middelburgse meisjes aangehouden voor winkeldiefstal.
Zij hadden sieraden, huidverzorgingsartikelen en sokken gestolen. De waarde van de gestolen spullen is niet bekend.

W-320-2007 Aanhoudingen in Middelburg
Op de Nieuwlandsedreef in Middelburg werden woensdag om 10.30 uur een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw aangehouden.
De man had in de bosjes achter het postkantoor een hut van hout gemaakt en gebruikte deze, samen met de vrouw, als woning. De stroom werd via een kabel illegaal afgetapt van een lantaarnpaal. De illegale woning werd ontruimd en de man en de vrouw werden na hun aanhouding met een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

O-321-2007 Inbraak in bedrijfsgebouw, Rilland
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfspand aan De Poort in Rilland
De toegang werd geforceerd en het hele bedrijf werd doorzocht. Voor zover bekend werd er computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

Z-322-2007 Aanrijding in Terneuzen
Vanochtend om 10.05 uur vond op de kruising Juliana van Stolbergstraat / Julianastraat een aanrijding plaats tussen twee fietsers.
Een 41-jarige Terneuzense vrouw fietste over de Julianastraat, komende uit de richting van de Willem de Zwijgerlaan. Zij reed over het trottoir en hield niet voldoende rechts. Hierdoor ontstond tussen haar en een haar over de Juliana van Stolberglaan tegemoetkomende fietsende 65-jarige plaatsgenote een aanrijding. Deze 65-jarige vrouw raakte gewond aan haar rug en werd naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend raakten de fietsen niet beschadigd.


---- --