Ingezonden persbericht


Winkelman en Van Hessen introduceert Special Events

Den Haag, 31 januari 2007.

Winkelman en Van Hessen, het grootste onafhankelijke communicatieadviesbureau van Nederland, signaleert een toenemende vraag naar professioneel opgezette evenementen en bijeenkomsten. De behoefte aan écht persoonlijke communicatie groeit. Daarom introduceert Winkelman en Van Hessen Special Events.

Winkelman en Van Hessen Special Events bundelt een schat aan ervaring in één gespecialiseerd team. Alle teamleden zijn thuis in al die aspecten die een 'special event' tot een werkelijk spraakmakende en memorabele gebeurtenis maken. Special Events denkt mee over inspirerende programma's, organiseert 'state of the art' technische ondersteuning en vindt verrassende locaties. Alle projecten worden zó vormgegeven en gecommuniceerd dat ze naadloos aansluiten bij de communicatiedoelstellingen van de klant en de wensen van de doelgroep. Winkelman en Van Hessen staat immers voor effectieve communicatie.

Winkelman en Van Hessen Special Events weet zich omringd door een groot netwerk op alle denkbare gebieden: van sprekers en presentatoren tot interactieve technische specialisten; van verrassende cateraars tot presentatietrainers.

Over Winkelman en Van Hessen
WVH staat al bijna dertig jaar gerenommeerde klanten met raad en daad terzijde. Het bureau heeft zich ontwikkeld tot het grootste onafhankelijke communicatieadviesbureau van Nederland. WVH adviseert publieke en private organisaties vanuit zijn eigen onorthodoxe visie op het vak. In essentie gaat het daarbij om het gebruik van creatieve communicatieprogramma's voor meetbare resultaten. Onlangs werd WVH door The Holmes Report uitgeroepen tot het op één na beste PR-bureau om voor te werken op het Europese vasteland. Zie www.winkelmanenvanhessen.nl

Einde Bericht

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht