Inveztor lanceert De Kapitalist: verbreedt de beleggershorizon

Amsterdam financial media

Amsterdam, 31 januari 2007

Inveztor lanceert De Kapitalist
Nieuwe publicatie verbreedt de beleggershorizon

Op 1 februari gaat De Kapitalist van start. Beurssite Inveztor (www.inveztor.nl), opgericht door Michael Kraland en mede-eigendom van de FD Mediagroep, lanceert dit project. De Kapitalist is een voor Nederland unieke nieuwsbrief voor beleggers. Het doel van De Kapitalist is beleggers originele perspectieven te bieden.

De Kapitalist moet de abonnee geld opleveren, veel geld. Ieder beleggingsidee dat daartoe de mogelijkheid biedt, wordt opgenomen. In middle of the road-ideeën is De Kapitalist niet geïnteresseerd. De selectie wijkt altijd af van wat elders wordt gepubliceerd.

Wat De Kapitalist zo bijzonder maakt is het track record van de stockpickers. Michael Kraland's PolderPortefeuille is centraal aanwezig in De Kapitalist. De afgelopen tien jaar werd de PolderPortefeuille o.a. gepubliceerd in Quote. Vorig jaar werd ruim 43% rendement behaald. Over de afgelopen tien jaar is het behaalde resultaat maar liefst 955% versus 126% voor de AEX.

Naast Michael Kraland wordt De Kapitalist geschreven door Jan Dwarshuis. Hij is een ervaren trader en marktcommentator. Diederik Schmull is hoofd trends & ideeën. Schmull produceert genoeg ideeën om een effectenbank dag en nacht aan het werk te houden. Tot de vaste kern behoort verder stockpicker Martin Crum. Hij blijft overwegend dichter bij huis, met gemakkelijk te verhandelen Benelux-aandelen. Willem Middelkoop, gespecialiseerd in goud- en andere grondstofontdekkingen, publiceert zijn GoudPortefeuille. Hij bewijst keer op keer een uitstekende neus te hebben voor kleine aandelen die in korte tijd kunnen verveelvoudigen. Verder wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van topanalisten en stockpickers die elkaar veelal gouden adviezen doorspelen.

Een jaarabonnement op De Kapitalist kost EURO 399. Door middel van een tijdelijke korting van 25% wordt het te betalen bedrag EURO 299. Abonnees krijgen jaarlijks een tiental edities en de abonnee wordt als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe beleggingsideeën met grote winstpotentie. Dat gebeurt ook via tussentijdse updates. Eén goede stockpick is voldoende om het geld dubbel en dwars terug te verdienen. Met een abonnement op De Kapitalist komt voor de snelle inschrijvers geheel gratis het boek Beleggingstips 2007 van de Vereniging van Effectenbezitters, VEB.

Klik op de banner op de homepage (www.inveztor.nl) voor een voorpublicatie en de registratie voor de eerste gratis eerste editie van De Kapitalist. Het verplicht tot niets. Op deze manier kan er worden kennisgemaakt met dit nieuwe medium voor de betere belegger.

Meer informatie:
Peter Vermeulen 020-5776090 of vermeulen@inveztor.nl
(buiten kantoortijden via 06-54270069)