Ingezonden persbericht


Kaartverkoop PANN-on-Tour op volle toeren

PANN stelt 400 extra kaarten beschikbaar

UTRECHT, 31 januari 2007 - Het Utrechtse PANN-Feest van stichting PANN gaat op tournee door Nederland. Met PANN-on-Tour maakt PANN haar debuut als eerste landelijke feestorganisatie voor homo-, bi- en hetero-jongeren. Op zaterdag 10 februari 2007 start de tour met het eerste PANN-Feest in het Haagse poppodium Paard van Troje.

Verkoop gaat als een speer, meer kaarten beschikbaar gesteld

PANN-on-Tour, het nieuwe concept van stichting PANN, is nu al populair. "Alle 700 beschikbaar gestelde kaarten zijn de deur uitgevlógen," aldus Maarten Wolters, voorzitter PANN. "We gaan het dan ook nog groter aanpakken dan we hadden durven dromen. Vierhonderd extra kaarten zijn ter beschikking gesteld en die gaan ook weer hard."

Ongekend succes

Marc Faber, bestuurslid en coördinator PANN-on-Tour is meer dan tevreden: "Het blijft spannend om een nieuw concept te lanceren en het is het helemaal waard als je ziet dat het zo omarmd wordt. En het leuke is dat de bezoekers in sterke mate, zo'n 70%, uit Zuid Holland komen. Daarmee spreken we meer mensen uit de regio Zuid Holland aan dan we met onze Utrechtse feesten doen. Het nieuwe PANN-on-Tour weet dus duidelijk tegemoet te komen aan een behoefte onder jongeren in andere regio's."

PANN-Feesten

PANN-Feesten worden keer op keer druk bezocht door homo-, bi- en hetero-jongeren uit heel Nederland. De feesten zijn groot en professioneel van opzet en hebben tegelijkertijd een unieke laagdrempelige en intieme sfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn.

Kaarten

Kaarten voor PANN-on-Tour à ¤ 5,- zijn online te bestellen via www.pann.nl, en te koop bij boekwinkel Savannah Bay in Utrecht (Telingstraat 13) en Paard van Troje in Den Haag (Prinsegracht 12).

PANN-Bus

Vanuit Utrecht rijdt op 10 februari 2007 een PANN-Bus naar Den Haag. Hiervoor zijn retourkaarten à ¤10,- apart verkrijgbaar in de voorverkoop. Hiermee ben je goedkoper, sneller en gezelliger heen en terug dan met de trein. Kijk op www.pann.nl voor exacte bustijden en meer informatie.

Event: PANN-on-Tour

Plaats: Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag

Datum: 10 februari 2007 vanaf 22.00

Meer informatie

Stichting PANN: www.pann.nl

Paard van Troje: www.paard.nl



Ingezonden persbericht