MobileTrack tekent overeenkomst met Fonewell voor VoIP diensten


ZOETERMEER, 20070131 -- MobileTrack, gespecialiseerd in "white-labeled" GPS & Mobility ASP diensten heeft een overeenkomst getekend met Fonewell voor het leveren van VoIP Telefoniediensten. MobileTrack heeft na een uitgebreide selectieprocedure gekozen voor de VoIP oplossingen van Fonewell. De Fonewell VoIP diensten worden naadloos geïntegreerd met de succesvolle modulaire MobileTrack GPS Zorg- en Beveiligingsmodules.

De voordelen

MobileTrack biedt u volledige telefooncentrale functionaliteit zonder dat u zelf hoeft te investeren in hard- en software. Voor een vast bedrag per maand per werkplek krijgt u de beschikking over een IP telefoontoestel, een softphone en een adapter voor analoge telefoonapparatuur of telefoniste post.

- U beschikt over een redundant managed Voice telefonie systeem
- U beschikt over een een up to date state of the art managed voice oplossing
- U weet precies wat uw vaste kosten zijn voor de komende jaren
- U heeft geen extra kosten voor upgrade, onderhoud en eventuele reparaties
- U betaalt per werkplek dus altijd exact voor hetgeen u gebruikt
- De gesprekskosten zijn lager dan bij KPN
- Onderling bellen bij meerdere locaties is gratis
- Als u wordt gebeld heeft u de mogelijkheid om de call (gelijktijdig) op zowel u vaste als mobiele toestel te laten uitkomen

De besparingen

- Aanschaf telefoon installatie
- Financieringskosten
- Aanschaf randapparatuur
- Servicecontract
- Beheerscontract
- Netlijnen
- Telefoonnummers
- Onderhoudskosten

Met de geïntegreerde Fonewell VoIP diensten in de MobileTrack GPS Zorg- en Beveiligingsmodules vult MobileTrack haar diensten modules verder aan om de grote vraag naar hoogkwalitatieve totaalketen van diensten te bedienen.

Over MobileTrack BV

MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS en Mobility dienstverlening. Zij levert diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (senioren) zorg en overige GPS en Mobility gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

Over Fonewell

FoneWell is een Nederlands bedrijf dat actief is in de Telecom, VoIP markt en gevestigd is in Den Bosch. Het bedrijf is opgericht door Nederlandse Private Investors. FoneWell heeft de doelstelling om een leidende rol te gaan spelen in de ontwikkeling van de Managed Voice omgevingen van ons bedrijfsleven. Door het unieke karakter van de organisatie en het feit dat de investeringen in de netwerken door FoneWell gedaan worden komt de Managed Voice omgeving ook voor het MKB dichtbij zodat men besparingen en efficiency verbeteringen kan realiseren.





MobileTrack