Datum: 30 januari 2007

Gewijzigde openingstijden politiebureau Waddinxveen

Waddinxveen - Met ingang van donderdag 1 februari wijzigen de openingstijden van het politiebureau aan de Limaweg 35 in Waddinxveen. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is het bureau dan voor het publiek geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Dit was voorheen tot 18.00 uur. Op de donderdag en zaterdag blijven de tijden ongewijzigd. De politie heeft dit besluit genomen om meer te kunnen investeren in het toezicht op straat en in de opsporing van verdachten. De politie verwacht haar bereikbaarheid aan het publiek te kunnen handhaven en biedt daarvoor verschillenden (digitale)mogelijkheden aan.

De politie van het team Waddinxveen / Bodegraven is met ingang van donderdag 1 februari als volgt bereikbaar: Openingstijden bureau: - Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. - Donderdag van 09.00 tot 21.00 uur. - Zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid: 112 Alarmnummer 0900-8844 Landelijk telefoonnummer politie, voor niet spoedeisende zaken ook voor het telefonisch aangifte doen. 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem: bedoeld voor het volstrekt anoniem verstrekken van informatie over (ernstige)misdrijven
---

Digitale bereikbaarheid: Internetsite www.politie.nl/hollands-midden ook voor het doen van doen van aangifte Email-adres info@hollands-midden.politie.nl

Internetaangifte Aangifte doen kan tegenwoordig eenvoudig via internet, via de site www.politie.nl/hollands-midden na een klik op de button Internetaangifte. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven:

Diefstal fiets, diefstal uit auto, diefstal van brom- of snorfiets, winkeldiefstal, vernieling aan auto, vernieling aan openbaar vervoermiddel/gebouw, vernieling en beschadiging.

Niet mogelijk bij: Diefstal uit woning of poging daartoe, diefstal van een gekentekend voer- of vaartuig, diefstal van een identiteitsbewijs, diefstal waarbij geweld tegen personen is gebruikt, hevige emotionele situaties, zaken waarbij u de dader kent en bij sporen van inbraak.

-------------------------------------------------- einde bericht -------------------------------------------------


---
Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326

---- --