Nederlandse Tafeltennisbond


FBTO pakt uit voor NTTB-leden

29-01-2007
FBTO bestaat 50 jaar en daar kunt u van mee profiteren. We pakken de komende maanden flink uit! Voor u als lid van NTTB is het dubbel profiteren. U krijgt namelijk tijdelijk naast de collectieve korting ook nog eens de jubileumkorting.

Vanaf 1 februari kunt u gebruik maken van de volgende jubileumaanbiedingen:

50% korting op een Doorlopende Reisverzekering

EUR 50,- korting op een Caravanverzekering
EUR 50,- irischeque bij een Motorverzekering
EUR 50,- korting op een Pleziervaartuigenverzekering

Deze unieke aanbiedingen zijn geldig tot 7 maart 2007. Reageer dus snel! Kijk regelmatig op www.fbto50jaar.nl, want daar vindt u alle informatie over deze en volgende aanbiedingen.

FBTO Doorlopende Reisverzekering
Naast deze aantrekkelijke jubileumaanbiedingen hebben leden van NTTB ook nog eens de collectieve korting van 5% op bijvoorbeeld de doorlopende reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering van FBTO bent u het hele jaar verzekerd. Hoe vaak de koffers jaarlijks ook worden gepakt en wat de bestemming ook mag zijn u bent al vanaf twee euro per maand verzekerd. Door de modulaire opbouw kunt u zelf uw verzekering samenstellen. U kunt naast de verplichte basismodule kiezen uit vijf aanvullende modules. U kiest alleen die dekkingen die u nodig heeft en zo betaalt u niet meer dan nodig is.

Meer informatie
Op de website van FBTO kunt u zelf de premie berekenen en de verzekering afsluiten. Ga naar www.fbto50jaar.nl of bel (058) 234 52 23. Vergeet niet uw collectiviteitsnummer U71 bij de hand te houden om de premie inclusief de jubileumaanbieding en uw collectieve korting te krijgen.

P.S. Kijk de komende maanden op http://www.fbto50jaar.nl/ voor meer jubileumaanbiedingen!