Bank Oyens & van Eeghen benoemt gerenommeerd team

Bank oyens & van eeghen

Bank Oyens & van Eeghen benoemt gerenommeerd team

AMSTERDAM, February 1 /PRNewswire/ --


- Bank Oyens & van Eeghen benoemt gerenommeerd team voor financiele dienstverlening aan non-profit sector


- Team komt van MeesPierson

Bank Oyens & van Eeghen (O&vE), de financiële dienstverlener gevestigd in Amsterdam, breidt haar dienstverlening aan de non-profit sector per 1 februari uit met de komst van Teetse Holtrop (Directeur non-profit sector), Frank van Aalst en Rob van Wechem (beiden vermogensconsultant). Holtrop, Van Aalst en Van Wechem werkten eerder bij Fortis MeesPierson voor de afdeling Stichtingen, Verenigingen & Instellingen in Den Haag. Het team combineert ruim dertig jaar aan ervaring in vermogensbeheer voor de non-profit sector.

Het team is volledig toegewijd aan vermogensbeheer voor non-profit instellingen. Hierbij staan transparantie, onafhankelijkheid, professionaliteit en het managen van bezittingen en verplichtingen ('Asset-Liability Management') centraal. Bank Oyens & van Eeghen hanteert een zogenaamd 'core/satellite' beleggingsbeleid waarbij indextrackers (de 'core') en themabeleggingen ('satellites') worden gecombineerd.

Team

Teetse Holtrop (1962) was voorheen Directeur Stichtingen, Verenigingen & Instellingen van MeesPierson. Holtrop was sinds 1991 werkzaam bij MeesPierson en heeft hier diverse functies bekleed. Zo was hij eerder onder meer Directeur Structureren en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor fiscaal/juridische advisering aan particuliere cliënten en productontwikkeling, hij was lid van het Strategisch Management Team, Directeur Charity Management, Teamleider Private Banking en secretaris van de directie van de Merchant Bank van MeesPierson. Voor MeesPierson werkte Holtrop bij het Ministerie van Economische Zaken. Holtrop is bestuurslid van diverse stichtingen.

Frank van Aalst (1969) was voorheen Senior Relatiemanager van de afdeling Stichtingen, Verenigingen & Instellingen van MeesPierson. Van Aalst werkte sinds 1995 bij MeesPierson. Voordat hij Senior Relatiemanager werd was hij Vermogensadviseur en
-beheerder voor MeesPierson Private Wealth Management. Van Aalst heeft verschillende nevenfuncties. Hij is ondermeer gastdocent aan de Hogeschool Rotterdam.

Rob van Wechem (1976) was Relatiemanager voor de afdeling Stichtingen, Verenigingen & Instellingen van MeesPierson. Van Wechem was sinds 2000 werkzaam bij MeesPierson. Voorheen ondermeer als Vermogensadviseur Stichtingen, Verenigingen & Instellingen. Van Wechem was bij MeesPierson ook verantwoordelijk voor vastrentende en alternatieve beleggingen binnen Comfort Advies, de belangrijkste dienstverlening op het gebied van vermogensadvisering binnen MeesPierson.

Algemene Informatie

Over Oyens & van Eeghen

Oyens & van Eeghen is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Oyens & van Eeghen levert innovatieve vermogens- en risicobeheeroplossingen aan institutionele beleggers, 'corporates', stichtingen, verenigingen, instellingen, 'familie kantoren' en vermogende particulieren in Europa. Bij Oyens & van Eeghen werken circa 90 medewerkers. Het hoofdkantoor van Oyens & van Eeghen N.V. is gevestigd in Amsterdam.

Over vermogensbeheer bij Bank Oyens & van Eeghen

Bank Oyens & van Eeghen onderscheidt zich in vermogensbeheer door de combinatie van elementen:


- integrale vermogensbeheeroplossing: Asset-Liability Management technieken (management van bezittingen, verplichtingen en doelstellingen) ten behoeve van het opstellen en onderhouden van maatwerkprofielen; op efficiency gericht beleggingsproces met inzet van de beste in de markt beschikbare actieve en passieve componenten.


- onafhankelijkheid: geen emissiebedrijf; geen eigen producten/huisfondsen.


- transparantie en kostenefficiëntie: geen 'onzichtbare' kosten.

Meer informatie op www.oyens.nl

Contact:

Voor nadere informatie (