Ingezonden persbericht


Persbericht

QUBE ICT Solutions is gecertificeerd als Premium Partner QicsTime.

Hoofddorp/Katwijk 1 februari 2007.

Qics heeft vandaag bekend gemaakt dat QUBE ICT Solutions de nieuwe Premium Partner QicsTime is geworden. Na een periode van het certified partnership heeft QUBE inmiddels voldaan aan alle voorwaarden die samengaan met het Premium Partnership van het software product QicsTime.

Eddy Plasier, directeur Qics Software en Albert Kooijman, Algemeen directeur QUBE ICT Solutions zijn verheugd over de nieuwe stap in de samenwerking. "Onze organisaties kennen elkaar al jaren en we werken op verschillende vlakken al intensief samen", aldus Albert Kooijman, "Het Premium Partnership van QicsTime is een vervolgstap van deze samenwerking die voor onze huidige en toekomstige klanten een meerwaarde betekend."

Ook Eddy Plasier ziet deze toegevoegde waarde: "Qics en QUBE zijn organisaties gericht op kwaliteit, rendement en service. Als Premium Partner QicsTime is QUBE instaat om zelf QicsTime te implementeren en onze gezamenlijke klanten hierover te adviseren. Tijdens het trainingstraject heeft QUBE al laten zien over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. En gedurende het succesvolle begeleidingstraject hebben de klanten dit eveneens kunnen ervaren."

Over QicsTime
QicsTime is een geavanceerd webbased urenregistratie en -facturatiepakket. QicsTime is bedoeld voor organisaties die te maken hebben met het registreren en factureren van uren, het doorbelasten van kosten en hier op ieder moment inzicht in verlangen. Het pakket werkt volledig geïntegreerd met Exact Globe 2003 en/of e-Synergy. Kijk op www.qicstime.nl voor meer informatie over het product en een overzicht van verkopende partners.

Over QUBE ICT Solutions
QUBE is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en implementeren van praktische automatiseringsoplossingen in middelgrote en kleine organisaties. Onze doelstelling is dat onze klanten een zo hoog mogelijk rendement op de investering hebben. Deze hoge 'Return On Investment' wordt in de praktijk behaald door een intensieve samenwerking, waarbij wij onze know how van de automatisering koppelen aan de kennis van onze relaties van de specifieke omstandigheden binnen het bedrijf.

Over Qics
Qics B.V. is een software ontwikkelaar gericht op (financieel) maatwerk, Business Intelligence, Application integration en Product development. Qics is op verschillende gebieden een solution partner van Exact Software. QicsTime is één van de producten van Qics.

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt over QUBE ICT Solutions of Qics dan kunt u contact opnemen met:

QUBE ICT Solutions
De heer R. van Nimwegen
rvnimwegen@qube.nl
Kruisweg 661-665
2132 NC Hoofddorp
020 - 655 75 75
www.qube.nl

Qics Software
De heer M.C.G. de Jong
m.dejong@qics.nl
Valkenburgseweg 89
2223 KC Katwijk
071-7501530
www.qics.nl

QICS B.V.
Valkenburgseweg 89
2223 KC Katwijk ( ZH )
Martin de Jong
Sales & Marketing Manager
Tel
:071 750 15 30
Fax
:071 750 15 31
Support
:071 750 15 32
URL
:www.qics.nl