Canaldigitaal

http://www.canaldigitaal.nl

PERSBERICHT

Ajax-Feyenoord en PSV-AZ nu extra voordelig LIVE bij CanalDigitaal

Hilversum, 1 februari 2007

Precies op tijd voor het topweekend in de Nederlandse Eredivisie verlaagt CanalDigitaal met onmiddellijke ingang de prijs van het Tele2 live Eredivisie voetbal. Alle kijkers met een schotel die nu een abonnement nemen bij CanalDigitaal betalen het eerste jaar slechts EUR 7,95 per maand voor 3 tot 5 live Eredivisie wedstrijden per week. Op 1 januari bedroeg de prijs van het Tele2 Voetbal nog EUR 19,95 per maand.

Eerder kondigde CanalDigitaal al aan dat voor alle huidige abonnees met een Tele2 abonnement de abonnementsprijs blijvend verlaagd wordt naar EUR 9,95 per maand. Met ingang van 16 januari is het Tele2 Voetbal-pakket ook toegevoegd aan het Entertainment-, Combi- en Top-pakket.

De voetbaluitzendingen van Tele2 Voetbal zijn al sinds het begin van de zender te ontvangen via de ASTRA-satelliet. Inmiddels kijken meer dan 700.000 huishoudens via de satelliet naar digitale televisie en dat aantal groeit gestaag.

CanalDigitaal B.V. is de aanbieder van digitale satelliettelevisie en -radio in Nederland. Via de ASTRA-satelliet kunnen klanten meer dan 200 radio en tv-stations digitaal ontvangen. De beeldkwaliteit van digitale satelliet-tv is haarscherp. CanalDigitaal garandeert bovendien een perfecte ontvangst in heel Nederland.


Noot voor de redactie (