Nieuwe directeur voor ICTU

Ictu/directie

Het Bestuur van ICTU heeft een nieuwe directeur benoemd: Elly Y. Bogerman. Zij neemt per 1 april 2007 de plaats in van Cor van Tilborg, sinds november 2006 de interim-directeur van ICTU.

Elly Bogerman komt bij het ministerie van Justitie vandaan. Daar is zij van 1999 tot op heden directeur van de directie Informatisering. Elly Bogerman heeft haar sporen onder meer verdiend door verschillende managementfuncties te bekleden binnen de automatisering en informatisering. Zo heeft zij soortgelijke functies bekleed bij KPN Telecom en PTT. Naast haar functie bij het ministerie van Justitie is zij ook actief voor de Raad van Toezicht Gemeenschappelijke Beheerorganisatie Justitie.

ICTU is voor Elly Bogerman zeker geen onbekend terrein. Zo is zij lid van het Bestuur van Rijksweb en de Haagse Ring, beide programma's van ICTU.

ICTU is er trots op dat Elly Bogerman het beleid van de snelgroeiende stichting verder zal uitstippelen en realiseren. Elly Bogerman kijkt ernaar uit om dit samen met de ICTU-medewerkers te gaan doen.


---
Noot voor redactie,