Ingezonden persbericht


Persbericht

Lanaken en tongeren

Twee aanwinsten in belgie voor hampshire hotels

Hilversum, januari 2007 - Hampshire Hospitality & Leisure, een samenwerkingsverband van ruim 50 unieke hotels, heeft in België twee nieuwe fraaie loten aan haar toch al rijke stam toegevoegd. Het gezellige Hampshire Hotel - Eurotel, even over de grens bij Maastricht in Lanaken in het groene hart van de Euregio, en het Eburon hotel dat eind dit jaar wordt geopend in de gerestaureerde gebouwen van het voormalige hospitaal in het iets zuidelijker gelegen Tongeren.

Lanaken
Hampshire Hotel - Eurotel ligt op één van de mooiste plekjes van het Belgisch/Limburgse Maasland. Als kruispunt tussen Haspengouw, Kempen, Maas-en Mergelland is Hampshire Hotel - Eurotel Lanaken een ideale uitvalsbasis voor toeristische uitstapjes en zakelijke bezoeken in de provincie Limburg. Zowel in België als ook over de grens in Nederland. Het hotel telt 76 kamers. Alle zijn voorzien van hedendaags comfort: televisie , telefoon, minibar, draadloos internet. 's Morgens staat er een riant ontbijt klaar voor de gasten: vers gebakken croissants, diverse broodsoorten, verse fruitsappen, een uitgebreid granenbuffet, seizoensfruit, noten, yoghurt.

Tafelen
Het sfeervolle restaurant heeft een hele gedaanteverwisseling ondergaan. Gezellig tafelen bij de open haard en genieten van het vernieuwde interieur. De Chef, Dirk Janssen, en Sous-Chef Kurt Timmermans, presenteren er hun culinaire creaties en verwennen de gasten met dagverse seizoensproducten en huisgemaakte lekkernijen. 's Middags is er een aantrekkelijke lunchkaart met onder andere een snelle driegangen businesslunch.

Tongeren
Het viersterren Eburon hotel in Tongeren gaat 48 comfortabel ingerichte kamers tellen. Er komen een gezellige lounge en een aantrekkelijke brasserie. De inrichting van Eburon is perfect in evenwicht met het historisch karakter van het oude hospitaal en vormt een mooi geheel in het winkelcomplex 'Julianus'. De beschermde buitengevels van het vroegere hospitaal zijn prachtig in het geheel van het hotel geïntegreerd, dat eind 2007 de deuren opent in Tongeren.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.



Ingezonden persbericht