Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 1 februari 2007

Steeds meer bedrijven op Boekelermeer

Alweer een nieuw bedrijf heeft grond gekocht op Boekelermeer. Afgelopen maandag heeft Heembouw Ontwikkeling uit Roelofarendsveen het koopcontract met de gemeente ondertekend en is de koop een feit. Heembouw Ontwikkeling is als totaalaanbieder actief in de bouwbranche.

Heembouw bestaat sinds 1973 en gaat in de Boekelermeer Zuid II het bedrijfsverzamelgebouw 'Het Spectrum' bouwen. 'Het Spectrum' bestaat uit twee gebouwen met in totaal 10 bedrijfsruimten. In het najaar van 2007 verwacht Heembouw de deuren te openen.

Vele bedrijven* zijn de afgelopen jaren Heembouw voorgegaan. "Het gaat goed met de uitbreiding op Boekelermeer. Vele bedrijven zien het voordeel van de centrale, goede ligging en het is een praktische goede locatie voor een start of uitbreiding van je bedrijf. Behalve dat het goed is voor Alkmaar, werkt de synergie tussen de bedrijven onderling op de Boekelermeer in hun voordeel", aldus Rian van Dam, wethouder Economie.

Voor meer informatie over het bedrijventerrein Boekelermeer kunt u terecht op www.boekelermeerzuid.nl.


* De bedrijven die zich reeds of zeer binnenkort hebben gevestigd op Boekelermeer Zuid zijn: Staalmarkt, Vino Via, Dakoplast, Racktime, Favourite Mail, Nickro, Buck Design, Impact Sign & Display, Ooijevaar aannemingsbedrijf, Dobber Pharmadruk, Volkerrail, Schuurman, Greuter, Salo (uitbreiding), Huisvuilcentrale (uitbreiding).