Pieter Winsemius spreekt bij de Publieke Zaak

Samhoud

http://www.samhoud.nl/index.php?id=1?=1


- Persuitnodiging -

Pieter Winsemius als Key note Speaker bij brede burgerbeweging De Publieke Zaak

Winsemius en De Publieke Zaak

Vandaag vindt vanaf 17.00 uur de Nieuwjaarsborrel van De Publieke Zaak plaats. De Publieke Zaak is tussen Balkenende I en Balkenende II opgericht door Mickey Huibregtsen en Pieter Winsemius en richt zich op vernieuwing van het politiek bestuurlijk systeem en vernieuwing van de maatschappij.
De focus van De Publieke Zaak is vernieuwing van de maatschappij. De beweging die De Publieke Zaak daartoe samen met de WijkAlliantie en vele anderen gestart is is De Slinger. De Slinger moet dé beweging van maatschappelijke betrokkenheid worden om zo de Nederlanders te inspireren om zelf ook in actie te komen voor hun maatschappij.

De Stadsschouwburg van Amsterdam doet om 19.55 haar lichten uit!

Om 19.55 zal ook in de Stadsschouwburg van Amsterdam het licht uitgaan! De oproep om om 19.55 de aarde vijf minuten te laten rusten laat zien wat voor impact burgers kunnen hebben op het moment dat ze daadwerkelijk in actie komen. En dat is precies wat De Publieke Zaak wil bereiken, betrokken burgers die hun eigen maatschappij vorm geven. Meer dan genoeg reden dus voor De Publieke Zaak om aan deze actie mee te doen. Wij nodigen u van harte uit om hier bij aanwezig te zijn.

Programma

Tijdens de Nieuwjaarsborrel, waarvoor de Stadsschouwburg van Amsterdam haar foyer beschikbaar heeft gesteld, zal terug worden geblikt op het jaar 2006 en vooruit worden gekeken naar 2007.

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Opening
17.35 uur Terugblik in beelden
17.45 uur Vooruitblik in woorden door Mickey Huibregtsen, voorzitter De Publieke Zaak 18.00 uur Pieter Winsemius over vernieuwing van de maatschappij vanuit betrokkenheid van burgers
19.55 uur Het licht gaat uit
20.00 uur Einde

www.publiekezaak.nl
www.slinger.nu


Noot voor de redactie,