Ingezonden persbericht


CCV geeft drie nieuwe mobiele PINautomaten aan eigenaars meest ludieke kerstkramen

Drie gelukkige winnaars van CCV's kerstactie krijgen Nederlands eerste mobiele EMV/CTAP-gecertificeerde PINautomaat cadeau op de markt

Arnhem, 1 februari 2007 - CCV, marktleider op het gebied van elektronische betaalsystemen, heeft haar nieuwste en Nederlands enige EMV/CTAP-gecertificeerde mobiele PINautomaat overhandigd aan de drie winnende marktkraameigenaren van CCV's kerstmarktactie in december. De eerste prijs werd op feestelijke wijze uitgereikt door presentatrice en radio-DJ Nienke Disco aan de marktkraam 'Snoepmarkt.nl' op de markt in Holten. De overige twee overhandigingen vonden plaats op markten in Culemborg en Zeist.

CCV organiseerde in december een kerstactie, waarbij marktkraameigenaren in Nederland een foto konden inzenden van hun kerstkraam. De drie inzendingen met een foto van de mooiste, gekste, meest originele of ludieke kerstkraam maakten kans op de nieuwste mobiele PINautomaat van CCV, de Vx670. Deze onlangs geïntroduceerde mobiele PINautomaat is als enige in Nederland EMV/CTAP-gecertificeerd en uiterst klein, licht, veilig en snel. Dit maakt deze automaat ideaal voor gebruik op de markt.

De eerste winnaar met de meest originele kerstkraam was 'Snoepmarkt.nl'. De eigenaar van deze marktkraam, de heer W. Wiefkers uit Haaksbergen, nam zijn gratis PINautomaat op vrijdag 26 januari in ontvangst op de markt in Holten. Deze werd feestelijk overhandigd door Nienke Disco, radio-DJ bij het landelijke radiostation 100%NL en tevens bekend van belspellen op SBS6/NET5. "Ik wist wel dat ik een mooie foto van mijn kerstkraam in Haaksbergen had ingezonden, maar toch verwacht je zoiets niet", aldus de heer Wiefkers, trotse eigenaar van 'Snoepmarkt.nl'. "Ik ben ontzettend blij met deze mobiele PINautomaat, zeker omdat hier altijd veel scholieren komen die veel gebruik maken van de Chipknip."

De tweede mobiele PINautomaat werd door CCV uitgereikt aan Textielhandel Dave de Beer in Culemborg, op dinsdag 30 januari. Deze kerstkraam verdiende de prijs vanwege de meest grappige ingezonden foto. "Ik merk dat mijn klanten steeds vaker willen PINnen of chippen", aldus Dave de Beer. "Het komt heel goed uit dat ik nu deze PINautomaat krijg en hij zal vast vaak gebruikt worden."

Vandaag namen meneer en mevrouw Van Breevoort van marktkraam Hottsoxx de derde mobiele PINautomaat van CCV in ontvangst op de markt in Zeist, als troost voor hun volledig omgewaaide kerstmarktkraam. "Onze mooie kerstkraam in Amstelveen was tot onze grote spijt omgewaaid door de storm, maar ik besloot de foto toch naar CCV te sturen. Je ziet dat dit toch maar goed is geweest!'', aldus de gelukkige mevrouw Van Breevoort.

Einde persbericht

Over de EMV/CTAP-PINautomaten van CCV

De nieuwe mobiele EMV/CTAP-PINautomaat van CCV, de Vx670, is kleiner, sneller en veiliger dan de voorganger. De PINautomaat is als eerste in Nederland volledig EMV-gecertificeerd en al voorbereid op de acceptatie van PINnen via een chip in de betaalpas in plaats van de huidige magneetstrip. Deze EMV-standaard is opgesteld om het betalingsverkeer veiliger te maken. De Vx670 is ook CTAP-gecertificeerd door Equens, het voormalige Interpay. Bovendien heeft Currence, merkeigenaar van de betaalproducten PIN en Chipknip, de terminal gecertificeerd voor PCI+. Dit certificaat is ingesteld om fraude met PINnen en chippen tegen te gaan. De CCV PINautomaten voldoen bovendien aan het ICT Milieu Keurmerk en de nieuwe RoHS-richtlijnen. Deze laatste gelden per 1 juni 2006 en staan voor de beperking van gevaarlijke stoffen, zoals lood en cadmium, in elektrische en elektronische apparatuur. De Vx670 is dan ook helemaal klaar voor de toekomst.

De nieuwe mobiele PINautomaat van CCV is spatwaterdicht en schokbestendig. Door het ergonomische ontwerp, het lichte gewicht, grote verlichte display en de blauw verlichte toetsen is de automaat zeer geschikt voor het gebruik op de markt, maar ook voor bijvoorbeeld de horeca, kappers, schoonheidsspecialistes en pizzabezorgers biedt het apparaat uitkomst.

Over CCV

CCV is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in Europa. Het bedrijf is specialist op het gebied van PINautomaten, verwerking en autorisatie van financiële en loyalty transacties en het ontwikkelen en beheren van loyalty en klantenkaartsystemen. Op basis van geavanceerde technologie biedt CCV zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen. De benodigde hard- en software wordt in eigen beheer ontwikkeld. CCV beschikt over een tweede computercentrum dat zorgt voor een naadloze switch tijdens calamiteiten. Een eigen Service Center en een landelijk opererende 24-uurs serviceorganisatie waarborgen een hoog serviceniveau. CCV is gevestigd in Arnhem en opgericht in 1967. Kijk voor meer informatie op www.ccv.nl .

Voor meer informatie over CCV kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations

Liesbeth Kramer

T (020) 530 43 49

M (06) 46041626

E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl

De foto's bij dit persbericht kunt u vinden via:

http://ndedit.com/bankhd/hofste/CCVmarkten-913712a4426f284c

Voor meer afbeeldingen kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.